Pelaaja ja seuratoimija: ilmoittaudu täältä seuran toimintaan

19.6.2019

Kaudelle 2019-2020 kaikki Lempo-Volleyn joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt ilmoittautuvat yhteisen lomakkeen kautta tulevan kauden toimintaan. Yksi yhteinen lomake täytetään seuran toiminnan alkuvaiheessa, jotta saadaan kerättyä kaikilta oikeat yhteystiedot ja tarvittavat tietosuojasuostumukset. 

Tulevilla kausilla seurassa jatkavien ei tarvitse täyttää uudestaan vastaavaa lomaketta. Lomakkeentäytöllä helpotetaan oikeiden yhteystietojen keräämistä ja joukkueenjohtajien ja seuran hallinnon urakkaa.

Ohje lomakkeen täyttöä varten. Täyttäkää yhteystietojen sähköposti vain, jos sinulla on oma s-posti. Esimerkiksi nuorempien junnujen kohdalla jätetään täyttämättä, ja laitetaan vain huoltajien s-postit. Huoltajien tietoja voi täyttää myös vain yhden huoltajan.

Täysin uudet pelaajat, olkaa lomakkeen täytöstä ennen yhteydessä joukkueenjohtajaan, jotta teidät on ensin huomoitu joukkueessa. 

KLIKKAAMALLA PÄÄSET TÄYTTÄMÄÄN LOMAKKEEN

Lomakkeen täyttävät vain seuran pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt. Jos esimerkiksi vanhemmat, jotka eivät ole mukana joukkueen varsinaisessa arjessa, haluavat seuran jäseneksi, he täyttävät kannattajajäseneksi ilmoittautumisen.