Puulaakilentiksen 9. Villihanhi-turnaus pelataan la 19.9. Hakkarissa

5.8.2020

Puulaakilentopallon jo perinteinen Villihanhi-turnaus pelataan lauantaina 19. syyskuuta Hakkarin liikuntahallissa. Lempo-Volleyn mieslentopalloilijoiden järjestämä turnaus pelataan yhdeksättä kertaa ja on tarkoitettu Lempäälän ja lähialueen puulaakijoukkueille.

Pelisysteemissä joukkueet jaetaan kahteen sarjaan: Nautiskelijoihin ja Iskumestareihin. Nautiskelija-sarjaan sopivat hyvin mm. sekajoukkueet ja vähemmän totisesti pelaavat, Iskumestarit-sarjassa pelataan hiukan enemmän tosissaan, mutta puulaakihengellä totta kai. Sarjat pelataan kerralla loppuun niin, että Nautiskelija-sarja pelaa aamupäivällä ja Iskumestarit-sarja aloitetaan iltapäivällä.

Joukkueita otetaan mukaan kuusi per sarja ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Kummassakaan sarjassa ei saa pelata kaudella 2019–20 liiton virallisissa miesten sarjoissa (Liiga – 3-sarja) pelanneita pelaajia. Veteraanisarjoissa, naisten sarjoissa ja kaudella 2020–21 B-ikäisiin mahtuvat sarjapelaajat ovat sallittuja.

Lempo hoitaa tuomaroinnin ja kirjuroinnin. Osallistumismaksu on 80 €/joukkue, jonka voi maksaa etukäteen tilille (FI91 4108 0011 3779 11, viestiksi ”miehet puulaaki joukkueen nimi) tai käteisellä paikan päällä. Turnauksen voittajat palkitaan ja voittajajoukkue saa kiertopalkinnon. Turnauksessa on jury, joka ratkoo mahdolliset kiistat.

Kaikki pelaavat kahden erän pelin kaikkia vastaan. Peliohjelmat ym. toimitetaan joukkueille myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Juha Raunio, juha.raunio(a)lempaala.fi tai 0400 69 5555.

Tervetuloa!