Tervetuloa seuraamaan B-tyttöjen kovaa kotiturnausta 19.10. - viikonloppuna myös livestriimejä

17.10.2019

Lempo-Volleyn B03-tytöt pelaavat SM-sarjan kovatasoisen B-pooliturnauksen Lempäälässä lauantaina 19. lokakuuta. Turnaus pelataan Sääksjärven liikuntahallissa. Ottelut alkavat klo 11.

Otteluita voi seurata livestriimattuna, jos ei pääse turnaukseen paikalle. Ottelut on tarkotus lähettää Gamesaver-palveluun. Kerta on ensimmäinen, kun seura lähettää pelejä Gamesaveriin, joten mahdolliset tekniset ongelmat täytyy huomioida. Näillä näkymin Lempon peleistä ei lähetetä omaan Facebook-liveä Lempo-Volleyn FB-sivulle.

TERVETULOA SEURAAMAAN B-TYTTÖJEN KOTITURNAUSTA JA KANNUSTAMAAN, JA NAUTTIMAAN KAHVION HERKUISTA!

Lisäksi B-tytöt 04 pelaa E-poolin turnauksen lauantaina 19.10. Ylöjärvellä.

Lempo-Volleyn B-pojat pelaavat lauantaina 19.10. Kuopiossa SM-sarjan A-pooliturnauksen. A-pooli on korkein mahdollinen pooli.

Otteluita voi todennäköisesti seurata myös livestriimattuna. Turnauksen järjestäjänä tulisi lähettää turnauksen pelit Gamesaver-palveluun, josta myös Lempon pelit näkyvät.

Lisäksi Lempo-Volleylla on tarkoitus lähettää Lempon omat pelit Facebook-livenä Lempo-Volleyn Facebook-sivulla. 

Lisäksi miesten 1-sarja palaa sunnuntaina 20.10. takaisin pelikentille. Lempo pelaa vierassalissa Kyyjärven Kykyä vastaan. Luvassa on tiukka taisto, molempia on arvioitu sarjan kärkipäähän. Otteluennakon voit lukea täältä.

Lempo-KyKy-pelistä on todennöisesti luvassa Lempon Youtube- tai Facebook-livelähetys. Jos omia yhteyksiä ei saada toimimaan, usein myös KyKy on lähettänyt omaa liveä, ja se jaetaan Lempon Facebook-sivulle, josta mahdollisen livelähetyksen löytää.

Tulospalvelut viikonlopun peleihin:

BT 03
BT 04
BP
Miesten 1-sarja

Lempo B-pojat.