D-ikäisten sarjat alkavat ja edustusjoukkueiden treenipelit huipentuvat tällä viikolla

21.9.2020

Alkaneella viikolla on taas vauhdikasta menoa lentopallon pelirintamalla.

Torstaina on mielenkiintoinen treenipelien sattuma: miesten 1-sarja ja naisten 2-sarja pelaavat samana päivänä samaa vastustajaa vastaan vieraissa. Kumpainenkin kohtaa omia 1-sarjojaan pelaavat Rantaperkiön Iskun joukkueet.

Miehet kohtaavat Iskun Pyynikillä noin kello 18 ja naiset pelaavat Iskun kanssa Vuoreksen liikuntahallilla kello 17.

A-juniorit starttasivat viime viikolla tämän kauden sarjapelit. Nyt aloitetaan myös Lounais-Suomen sarjat D-junioreiden osalta. Lempolta on kehissä peräti kuusi D-ikäisten joukkuetta viikonloppuna tasonmittausturnauksissa.

Kotiturnauksen Lempoisten koululla pelaavat D-poikien Valkoinen ja Sininen. D-poikien Musta pelaa turnauksensa Sastamalassa. Molemmat turnaukset pelataan lauantaina 26.9.

Kotiturnauksessa paikalla Lempo-kahvio, jossa käy korttimaksu. Tervetuloa!

Lempo Valkoinen ja Sininen: Turnauksen tulospalvelu

Lempo Musta: Turnauksen tulospalvelu

D-tytöistä D AM -joukkue pelaa Aluemestaruussarjan tasonmittausturnauksen Kangasalla sunnuntaina 27.9. D 08 ja D 09 pelaavat Tiikeri-sarjan tasonmittausturnauksen samassa turnauksessa Hämeenlinnassa lauantaina 26.9.

Lempo D AM: Turnauksen tulospalvelu

Lempo D 08 ja D 09: Turnauksen tulospalvelu

Lisäksi perjantaina 25.9. juhlitaan ravintola Villihanhessa kulunutta biitsikautta ja avataan uusi lentiskausi Lempon miesten perinteisissä siipijuhlissa. Tilaisuus on kello 18-21, tervetulleita ovat kaikki viime kauden lentis- ja biitsitoiminnassa mukana olleet lempolaiset! Siipibuffet maksaa 12 €, se menee miesten edustusjoukkueiden toiminnan hyväksi.

Ja suunnataan katse jo seuraavaan viikkoon, sillä tiistaina 29.9. alkaa naisten 2-sarja historiallisella pelillä: Lempon naisten ensimmäinen sarjapeli pelataan Vilppulassa Tähteä vastaan kello 19 Parkkivuoren liikuntahallissa.