Yleispelaaja Arttu Moision Lempon M1-joukkueen uusin vahvistus

25.8.2021

Lempo-Volley on solminut vuoden mittaisen sopimuksen yleispelaaja Arttu Moision kanssa. Moisio on alkukauden harjoitellut Lempon mukana ja saapuu vahvistamaan yleispelaajaosastoa.

Muut yleispelaajat ovat Simo Puttonen, Tommi Nieminen, Tomi Rumpunen ja Niko Montonen.

Vuonna 1994 syntynyt ja 193 cm pitkiä Varkauden Tarmon kasvatti  on ollut kaksi edelliskautta poissa Lentopalloliiton alaisista sarjapeleistä mutta pitänyt tuntumaansa yllä ja päässyt alkukaudesta nopeasti mukaan joukkueen vauhtiin.

Pirkanmaalaisille lentisystäville hän on tuttu Aitolahden Riennon 1-sarjajoukkueesta, jossa pelasi LeKiä vastaan useamman kerran.

– Arttu on tasainen pelimies, jolla kaikki osa-alueet toimivat. Vaikka muutama välivuosi tosimielisestä lentiksestä on, nyt jo parin viikon treenien jälkeen tekeminen on mennyt eteenpäin huimasti, Lempo-Volleyn manageri Juha Raunio kertoo.

Lempo-Volley aloittaa harjoituspelinsä perjantaina Akaa-Volleyta vastaan kello 17.30. Ottelu pelataan Hakkarissa ja Moisio nähdään tuolloin Lempon riveissä.

– Arttu täydentää hyvin joukkuetta, hän on laadukas pelimies ja positiivinen persoona, Raunio näkee.

Kuvat: Pääkuvassa Arttu Moisio ja manageri Juha Raunio, toisessa kuvassa AitRi-paidassa Arttu Moisio hyökkää LeKiä vastaan kaudella 2018–2019. Kuvat Arto Stenman ja Antti Raunio.