Tukikampanja

Miesten 1-sarjan runkosarjan voittanut Lempo-Volley selviää kuluvan kauden taloudellisista velvoitteista, siitä kiitos hienoille yhteistyökumppaneillemme ja runsaslukuiselle yleisölle!

Meitä, kuten monia muitakin seuroja, huolestuttaa tulevaisuus. Miten saamme koottua kauden 2020 - 21 budjetin? Moni yhteistyökumppaniyritys joutuu koronavirus-epidemian kautta koville ja oletettavasti yhteistyömahdollisuudet urheilun kanssa heikkenevät.

Lempo-Volleyn miesjoukkue hakeekin Teistä arvoisat ystävämme apua: Myynnissä on pääsylippuja ensi syksyn ensimmäiseen kotiotteluun, joka on syyskuun lopulla. Hinta on 10€/lippu (sisältää sisäänpääsyn + makkaran). Voit ostaa useammankin lipun yhdellä kerralla.

Tukinimet julkaistaan seuran kotisivuilla ja somessa, jos et halua nimeäsi julkisuuteen, laita viestiin "ei nimeä". Tällä tukikeräyksellä mahdollistamme, että ensi kaudellakin on koossa voittava Lempo-Volleyn miesjoukkue.

NÄIT SAAT OMAN LIPPUSI:

- Tekstiviestitilaus Juha Rauniolle, 0400 69 5555
- Verkkotilaus lomakkeen kautta tältä sivulta
- Suora pankkisiirto tilille FI91 4108 0011 3779 11 (viestikenttään pääsylippu ja nimi/nimet tai ei nimeä, jos ei halua nimeään julki)

OHJEET TILAUKSEET:

Laita tekstiviestiin mukaan nimi/nimet ja lippujen määrä, sekä mainitse, jos et halua nimiä julki. Verkkotilaus lomakkeen ohjeen mukaan ja pankkisiirto yllä olevalla tavalla viestikenttään tilaus tarkentaen.

Suorassa pankkimaksussa maksu tapahtuu saman tien. Muissa tilauksissa lipun voi maksaa lipunmyynnissä kauden avauksen yhteydessä. Nimeäsi vastaan voit lunastaa lipun ensi kauden avauspelissä.

Lämmin kiitos etukäteen. Jaa myös Sinä tätä viestiä eteenpäin!

VERKKOTILAUKSEN TILAUSLOMAKE

Yksi lippu maksaa 10 €, sisältää sisäänpääsyn ja makkaran.

Verkkotilauksen lippujen maksu tapahtuu lipunmyynnissä ennen peliä. Liput saa omalla nimellään. Pelin ajankohdasta tiedotamme tilaajia, kun aika varmistuu aikanaan. Jos haluat maksaa heti, suosittelemme lipputilausta pankkimaksun kautta (ks. tilausvaihtoehdot ylempää)

Haluan nimet julkaistavaksi seuran somessa ja verkkosivuilla *

TIETOSUOJASUOSTUMUS
Annan suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn ja lipputilauksen vaatimien tiedotusviestien lähettämiseen ottelun ajankohdasta.
Tämä suostumus on edellytys lipputilauksen hyväksymiselle, jotta tietoja voidaan käsitellä.
Lue tästä tietosuojaseloste

Hyväksyn *