1-sarjassa avausvoitto, 2-sarjassa runkosarja päättyi - viikonloppu runsas pelipäivä myös junnuilla

7.3.2020

Lauantaina pelattiin isot pelit miesten 1-sarjassa ja B-tyttöjen Lounalentis Cupissa. Lisäksi 2-sarjajoukkue päätti runkosarjansa ja D-junioreissa haettiin asemia aluemestaruussarjan välieräturnauksiin.

B-tyttöjen Lounalentis Cupin finaalit eli aluemestaruusfinaalit pelattiin tänään Llempäälässä. Lempo otti kolme voittoa ja päätöspelin finaalissa OrPo kaatui upeasti 2-0. Lempo voitti aluemesraruuden, turnausraportti täällä. Lempo on nyt siis sekä B-tyttöjen että B-poikien aluemestari! AM-hopeaa OrPolle ja AM-pronssia Euralle.

Miesten 1-sarjassa aloitettiin puolivälierät Hakkarissa. Lempo otti 3-2-voitolla avauskiinnitys välieräpaikkaan! Lempo voitti KaVen 3-2 (25-18, 25-17, 19-25, 14-24, 15-13).

Peli muuttui pitkällä tauolla. Aluksi Lempo vei peliä, sitten heräsi vierasjoukkue huimaan taistoon. Viides erä mentiin pinna pinnalla, lopulta Lempon Henri Laine täräytti pelin pakettiin. Tästä jatketaan ensi lauantaina Karhulassa. Yleisöä oli hienosti221, parhaat olivat Lempon Tomi Rumpunen ja KaVen Alek Rastamo.

– Hienot kaksi erää ja loistava lopun henkinen kantin pitäminen, tiivisti Lempo-piiska Esa Kunnari omiensa plussat.

1-sarjan otteluraportti

2-sarjajoukkue päätti runkosarjansa selvään 3-0 (25-7, 25-21, 25-15) -kotivoittoon Aitolahden Riennosta. Lempon vastustaja neljännesvälierissä on joko Oulun Kisko tai Partion Karpaasit Outokummusta. Lempo oli runkosarjassa B-lohkon neljäs. Pudotuspelit alkavat 14.3.

- Tänään oma perustaso riitti. Laajalti onnistuttiin tänään, ja nyt jännitetään kuka tulee vastaan pudotuspeleissä, tuumi Llempon päävalmentaja Kari Nieminen.

M2 Otteluraportti

Lisäksi D-tytöissä aluemestaruussarjassa Musta ja Valkoinen etenivät A-välieriin. Musta voitti lohkonsa Loimaalla ja Valkoinen tuli toiseksi Raisiossa. Lisäksi D-poikien Musta tuli AM-sarjan lohkossaan kolmanneksi.

Sunnuntaina pelattiin kolmen joukkueen voimin junnupelejä.

D-tytöt Sininen pelasi Hämeenlinnassa Tiikeri-sarjaa C-poolissa. Turnauspäivä aloitettiin hienossa talvisäässä verryttelyllä ulkosalla, lopulta turnauksessa tuloksena tiukoissa peleissä kaksi erävoittoa ja kolme tappiota. Kaksi peleistä päättyi niukasi 1-2 ja yksi 0-2. Lempo oli poolinsa neljäs.

D-pojat Sininen pelasi Aluemestaruussarjan A-poolin kotiturnauksena Lempoisissa. Tuloksena kolmas sija yhdellä voitolla ja tappiolla.

C-tytöt 05 pelasi Lounalentis Cupin puolivälierissä paikasta finaaliturnaukseen Huittisissa. Vampulan Urheilijoiden kanssa pelattiin kaksiosaisen otteluparin molemmat pelit putkeen. Avauspelin voitti Lempo 2-1. Toisen osaottelun voitti Vampula 2-1. Kun voitot ja erät olivat tasan, ratkaistiin finaaliturnaukseen pääsevä joukkue pikkupisteiden suhteella. Se oli Lempolla parempi 13 pistettä, eli Lempo pääsee pelaamaan Lounais-Suomen aluemestaruudesta!