1-sarjassa sarjakärkeen, B-tytöt nousivat A-pooliin!

30.11.2019

Lempo-Volleyn marraskuun viimeinen päivä oli täynnä pelejä eri joukkueilla ja upeita joukkuesuorituksia. Miesten 1-sarjassa Lempo-Volley nousi sarjakärkeen ja B-tytöt nousivat A-pooliin.

1-sarjassa Lempo matkasi Kuortaneelle nuorten maajoukkueen vieraaksi. Lempo nappasi 3-2 (25-22, 25-18, 27-29, 18-26, 15-11) voiton, ja nousi sen ansiosta sarjakärkeen 1-sarjassa.

- Työvoitto! Upeaa, että heikompanakin päivänä saadan voitto. Neljännessä erässä Kuortane oli niin hyvä, ettei sellaista ole vielä tällä kaudella kohdattu, tuumi Lempon päävalmentaja Esa Kunnari.

Lue täältä otteluraportti

B-tytöissä 03:set lähtivät jo varhain kohti Mikkeliä SM-sarjan B-pooliturnaukseen ja B04 matkasi E-pooliin Huittisiin. B03 pelasi itsensä upeasti lohkokakkoseksi jännien vaiheiden jälkeen, ja samalla joukkue nousi A-pooliin, eli Suomen neljän parhaan joukkoon. Ratkaiseva peli Mikkelin Passareita vastaan päättyi Lempolle 2-1 ja kolmas erä 16-14, ja se nosti Lempon A-pooliin.

B04:lle ei Huittisista tullut voittoja matkaan, mutta tsemppihenki oli hieno läpi turnauksen.

B-pojat pelasivat SM-sarjan B-poolissa Vilppulassa. Lempo oli lopulta tasaisen lohkon kolmas yhdellä voitolla. Alahärmän Kisa ja Vilppulan Tähti olivat kahdella voitolla neljässä pisteessä, ja nousivat A-pooliin.

E-tytöissä pelattiin Tampereella Tiikeri-sarjaa, jossa Lempo Lila voitti yhden ja hävisi kaksi. Lempo Pinkki voitti kaksi ja hävisi yhden pelin samassa turnauksessa. Syksyn lohkon lopputuloksissa Pinkki oli 4. ja Lila 5. Kymmenen joukkueen lohkossa.

Tulospalvelut

B-tytöt04
B-tytöt03
B-pojat
E-tytöt

Sunnuntaina miesten 2-sarjassa Lempo-Volley nappasi komean kotivoiton VaLePan 3-joukkueesta 3-1 (25-18, 25-19, 23-25, 25-15).

- Tänään mentiin vähän mukaan vastustajan hitaampaan tempoon, eikä oltu ihan parhaimmillamme. Kuitenkin pystyttiin voittamaan ei parhaana päivänä, mikä on hyvä juttu. Luottoa löytyy porukkaan, tässä tehdään kasvutarinaa askel kerrallaan, kertaili pelin jälkeen Lempon päävalmentaja Kari Nieminen.

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI

E-pojat pelasivat sunnuntaina sekä Aluemestaruussarjaa ja Tiikeri-sarjaa. AM-sarjassa Lempo Musta pelasi C1-lohkossa ja Lempo Sininen C2-lohkossa, molemmat pelattiin Sastamalassa Sylväällä. Lempo Musta jäi lohkossaa kolmanneksi kahdella tappiolla, Lempo Sininen puolestaan voitti lohkonsa kahdella voitolla. Turnaukset olivat tämän syyskauden viimeiset. 

Tiikeri-sarjasta ei vielä ole tullut tuloksia tulospalveluun.

Tulospalvelut E-pojat

Lempo Musta AM
Lempo Sininen AM
Lempo Valkoinen Tiikeri