D-junnut pelasivat ympäri Pirkanmaata - 2-sarjassa historiallinen voitto

12.10.2019

Lempo-Volleyn logo, verkkarit ja iloiset juniorit näkyivät jälleen ympäri Lounais-Suomea. Lauantaina 12. lokakuuta pelattiin viiden joukkueen voimin D-junioreiden Aluemestaruussarjan ja Tiikeri-sarjan pelejä. 

Alkusyksy on ollut Lempo-Volleylla kotiturnauspainotteista, joten tällä kertaa kaikki joukkueet pelasivat vierassaleissa. Lempo-Volley edustikin iloisesti Pirkkalassa, Juupajoella, Sastamalassa, Kangasalla ja Koski Tl:ssä.

D-tyttöjen kolme joukkuetta olivat kaikki pelipäällä. Lempo Musta pelasi AM-sarjaa Kangasalla. Joukkue ansaitsi tältä päivältä todellisen sisutarran tsempistä ja yhteishengestä!!! Turnaus aloitettiin kuudella pelaajalla, ja noin puolet turnauksesta joukkue pelasi 4,5 pelaajalla. Vaikka tyttöjä hieman päivän aikana putosi pois, joukkue tsemppasi hienosti. Peleistä voitto ja kaksi tapppiota, lohkon kolmas sija ja pelit jatkuvat B-poolissa. (Tulospalvelussa aluksi mennyt viimeisen pelin Lempo-VaLePa-tulos väärin päin, VaLePa voitti 2-0).

Lempo Valkoinen pelasi AM-sarjaa Oriveden Ponnistuksen järjestämän turnauksen Juupajoella. Kolmesta voitosta saldona kaksi voittoa ja tappio. Turnaus huipentui tiukkaan 2-1-voittoon OrPosta, ja kaikki lohkon kolme parasta olivatkin neljässä pisteessä. Vertailussa Lempo oli lopulta lohkon kolmas, tiukkoja pelejä päivä täynnä.

Lempo Sininen pelasi Tiikeri-sarjaa Pirkkalassa. Saldona hienojen tuuletusten lisäksi kaksi voittoa ja häviö.

D-poikien Lempo Sinisillä oli puolestaan hieno turnauspäivä KoKan vieraana Koski Tl:ssä. Lohkovoiton ottanutta Loimua vastaan Lempo pelaasi tiukan, jatkopalloille venyneen pelin, jonka Loimu vei. Yhdellä voitolla ja kahdella häviöllä Lempo-Volley Siniset menevät seuraavalle turnauskierrokselle 2B-pooliin.

Lempo-Volley Mustat matkasivat 1.pooliturnaukseen Sastamalaan, jossa he urakoivat kotiintuomiseksi kaksi voittoa ja yhden häviön. Lohkon kakkossija oikeuttaa A-poolipaikkaan seuraavalla turnauskierroksella.

Jälleen upeaa, kun iloiset ja yritteliäät lempolaiset ovat näyttäneet hyvää esimerkkiä eri puolilla Pirkanmaata seuraa hienosti edustaen!

Lauantain tulospalvelusivut:
DT Musta
DT Valkoinen
DT Sininen
DP Musta
DP Sininen

Sunnuntaina Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue nappasi seurahistorian ensimmäisen voiton 3-1-vierasvoitolla VaLePan 3-joukkueesta. Upeaa oli nuorten esiinmarssi: parhaillan kehissä oli neljä 2000-luvulla syntynyttä lupausta! Tulevaisuus on hyvissä käsissä!

- Ekaa erää ei saisi voittaa noin, oli liian helppoa. Ei se kaunista ollut, mutta onneksi rutiini riitti ja tehtiin voitolla historiaa, tuumi Lempon päävalmentaja Kari Nieminen. Lue mistä Nieminen puhuu otteluraportista,

OTTELURAPORTIN VOIT LUKEA TÄÄLTÄ

Kuvagalleriassa D-junnujen ja 2-sarjan kuvasatoa.
Edit. Uutista päivitetty 13.10. klo 21.40. Lisätty tiedot 2-sarjan pelistä, lisätty kuvat ja linkki otteluraporttiin.