Edustukset esittelivät viiden erän maratonpelit - Junnut palaavat syysloman jälkeen kentille, C-pojat A-poolissa

19.10.2020

Viikonloppuna olivat syyslomaviikon päätteeksi kehissä vain miesten 1-sarjajoukkue ja naisten 2-sarjaryhmä.

Lempo-Volleyn voittoputki naisten 2-sarjassa jäi kolmeen peliin, kun lauantaina 17.10. paikallispelissä vastaan asteli Vesilahden Visa.

Lempo eteni jälleen viiteen erään eikä jäänyt vieläkään pisteittä. Visa vei kaksi pinnaa mukaansa 3-2 (25-23, 21-25, 25-22, 21-25, 15-9) -voitolla.

Lue täältä otteluraportti

Miesten 1-sarjassa Lempo puolestaan jatkaa sarjakärkenä ja kolmen pelin voittoputkessa. Kuortane kaatui vieraissa erin 2-3 (25–22, 15–25, 21–25, 27–25, 12–15). Pelin erikoisin tapahtuma nähtiin jo menomatkalla: Lähdettäessä Lempäälästä keli oli mukavan syksyinen, mutta Alavuden kohdalla lunta oli jo noi 10 senttiä ja matkanteko hidastui mateluksi. Joukkue kuitenkin pääsi ajoissa pelipaikalle ja otti arvokkaan voiton.

Lue täältä otteluraportti

Lempon naiset ovat ylemmän jatkosarjan 3. lohkossa sijalla kaksi. Lohkoa johtaa Supi, jolla on yhtä paljon pinnoja kuin Lempolla. Lempo kohtaakin seuraavassa pelissään Supin 24.10. Kaukajärvellä.

Lempon miehet jatkavat pelejään sunnuntaina 25.10. Hakkarissa. Vastassa on sarjan suosikki Kyyjärven Kyky.

Miesten 2-sarjajoukkue palaa sarjapeleihin vapaan viikonlopun jälkeen sunnuntaina 25.10. Valkeakoskella joukkue kohtaa Isku-Veikot.

Kaikista edustusjoukkueiden peleistä pyritään saamaan livelähetykset.

Junnut palaavat kehiin syysloman jälkeen

Edustusjoukkuiden lisäksi Lempon juniorit palaavat sarjapeleihin syyslomaviikon jälkeen. Vuorossa on C-ikäisten turnausviikonloppu: Lempolla kehissä on kolme joukkuetta.

C-pojat voittivat upeasti tasonmittausturnauksensa ja pelaavat kovassa paikassa A-poolissa. A-ppoli pelataan lauantaina 24.10. Jyväskylän Korpilahdella.

C1-tytöt pelaavat D-poolissa Eurassa sunnuntaina 25.10. ja C2-tytöt pelaavat lauantaina 24.10. Ylöjärvellä F-poolissa.

Tulospalvelu C-pojat

Tulospalvelu C1-tytöt

Tulospalvelu C2-tytöt

Aikuisten Kuntosarjassa pelaavat tällä viikolla miehissä Lempo3 keskiviikkona vieraissa ja Lempo4 perjantaina kotona ja naisissa Lempo KKP keskiviikkona kotona ja Lempo LPS perjantaina kotona.

Lempon miehet Alavuden ABC:lla.

Kuvat: Antti Raunio, Antti Raunio, Marko Panu.