Joukkueet palasivat sisäkentille 2,5 kuukauden tauon jälkeen

2.6.2020

Lempo-Volleyn joukkueet ovat palanneet kesäkuun alussa myös sisäharjoitusten pariin. Koronarajoitusten avaamisen myötä 50 henkilöiden kokoontumiset ja sisäliikuntatiloissa urheilu ovat taas mahdollisia, ja usea Lempon joukkue on palannut ja palaa saliharjoituksiin. Taukoa sisälentopallosta tuli noin 2,5 kuukautta, kun pelit ja harjoitukset laitettiin tauolle maaliskuun puolivälissä.

Sekä miesten että naisten edustusjoukkueet palasivat sisälle 2. kesäkuuta. Miesten 1- ja 2-sarjan treeneissä paikalla oli 14 pelaajaa. Osa on mukana vain kesän harjoitusringissä pitämässä pallotatsia yllä. Naisten joukkueen harjoituksissa oli peräti 29 pelaajaa. Treenit olivat Lempon naisten edustuksen historian ensimmäiset sisätreenit! Maanantaina Hakkarin liikuntahallissa harjoittelivat jo junioreita.

Lempo-Volleyn joukkueet huomioivat harjoittelussaan Suomen hallituksen rajoitukset ja ohjeet sekä seuran omat, Lentopalloliiton ja Lempäälän kunnan ohjeistukset.

Kuvasadossa näkyy esimerkiksi, että harjoitusten jälkeen pallot puhdistettiin seuraavia käyttäjiä varten. Videoissa ja kuvissa tunnelmia edustusjoukkueiden avausharjoituksista.

Kuvat ja videot: Antti Raunio. Pallot putsataan harjoitusten jälkeen, naisten edustusjoukkueelle Marko Panu vetää alkulämmittelyä ja miehet ovat palanneet harjoituksiin 1- ja 2-sarjajoukkueiden voimin.