Junnuilla voitokas viikonloppu - miehillä ei niinkään

11.1.2020

Olipas taas viikonloppu Lempo-tulitusta! Kaikkiaan yhdeksän joukkuetta oli kehissä lauantainaTurusta Lempäälän kautta Padasjoelle. Sunnuntaina pelasi neljä joukkuetta. Tässäpä lyhyt kertaus viikonlopusta:

LAUANTAI

C05-tytöt voittivat D-pooliturnauksensa Sääksjärvellä! Kotiturnauksen saldo oli kliininen: kolme voittoa 2-0. Samalla nousu SM-sarjaan C-pooliin! SM-sarjaksi lasketaan siis kolme ylintä poolia A-C. 

C-pojat pelasivat E-poolissa Padasjoella ja nappasivat kolme voittoa. Myös C-pojat veivät kaikki pelinsä 2-0, ja nousu D-pooliin.

D-pojat pelasivat ensimmäisen C-poikien turnauksensa Helsingissä ja ottivat heti turnausvoiton kolmella voitolla ja nousun E-pooliin. Kaksi voittoa 2-1 ja yksi 2-0. Hieno aloitus ison kentän peleihin!

E-tytöt Lila ja Pinkki emännöivät kotiturnausta Kuljussa, ja peleihin mahtui voittoja, häviöitä ja paljon tsemppiä.

E-pojat pelasivat yhdellä joukkueella (Sininen) Aluemestaruussarjaa Sastamalassa. Myös sieltä tuli lohkovoitto kolmella voitolla, ilman erätappioita. Loput kolme E-poikajoukkuetta pelaavatkin sunnuntaina turnauksensa.

C06-tytöt pelasivat myös kotiturnauksen Sääksjärvellä illalla, 05-turnauksen jälkeen. Kotivoitto kolmella voitolla ilman erätappioita tuliaisina! Nuoremmasta ikäluokasta mukaan tulleet Moona Karppanen, Aada Parviainen ja Linnea Vehviläinen debytoivat loistavasti C:n sarjassa. Tytöt toivat toivottua laajuutta kapeaan rosteriin ja C06-joukkue pääsi testaamaan monenlaisia kokoonpanoja pelitilanteessa vaikka takana olikin vain kaksi yhteistä harjoitusta.

Miesten 1-sarjassa Lempo pelasi kärkipelin Turussa, jossa 9 pelin voittoputki katkesi. TuTo voitti 3-1 (25-23, 25-23, 19-25, 25-22).

Miesten 2-sarjassa Lempo pelasi vieraissa Lapin Narvi-Palloa vastaan, NarPa oli parempi 3-0 (25-20, 25-22, 25-22).

SUNNUNTAI

Sunnuntai alkoi E-poikien peleillä AM-sarjan turnauksella Kangasalla ja Tiikeri-sarjan kotiturnauksella Kuljussa. AM-sarjassa Lempo Musta saldosi neljästä pelistä kaksi tasapeliä ja kaksi häviötä. Tiikeri-sarjassa Lempo Valkoinen voitti peleistään kaksi ja hävisi yhden. Lempo Pyssyt on F-poikajoukkue, joka pelasi ensimmäisen E-poikaturnauksensa. Pelit menivät hienosti ja myös yksi voitto tuli.

Miesten 2-sarjassa sarjapisteet vuodelta 2020 oodttavat vielä. Hakkarissa pelatussa viikonlopun toisessa pelissä Oripään Urheilijat oli parempi erin 3-1 (25-19, 25-17, 17-25, 25-21).

Lauantain tulospalveluita ja miesten pelien raportit

C05-tytöt
C06-tytöt
C-pojat
D-pojat C:n turnauksessa
E-tytöt
E-pojat
Otteluraportti M1 TuTo-Lempo
Otteluraportti M2 NarPa-Lempo

Sunnuntain tulospalvelut ja raportit

E-pojat AM-sarja
E-pojat Tiikeri-sarja
Otteluraportti M2 Lempo-Oripää

Artikkelia päivitetty 12.1. klo 19.44. Päivitetty lauantain pelien lisäksi sunnuntain pelien kulku.

Videolla hauskoja klippejä viikonlopusta: F-pojat Pyssyt, C-tytöt 05 ja D-pojat C:n turnauksessa