Lauantai toi kaksi upeaa kotivoittoa, sunnuntaina C-pojat etenivät A-pooliin: viikonlopun raportti

3.10.2020

Lauantai toi tullessaan kaksi todella hienoa edustusjoukkueiden kotivoittoa Hakkarin liikuntahallissa, paljon hienoja junnupelejä usean joukkueen voimin ja paljon vastuullisuutta ja esimerkkiä.

Esimerkkiä näytettiin korona-ajan toiminnassa. Aikuisten kotipeleissä ilahduttavan iso osa yleisöstä piti kasvomaskeja ja muutenkin ohjeistuksia noudatettiin hienosti. Junnujen turnauksissa lempolaisten vanhemmat - staffi ja katsojat - käyttivät esimerkillisesti maskeja, kuten kuvista näkyy!

Hakkarissa pelasi ensin naisten 2-sarjajoukkue kotiavauksessaan kello 12 ja heti perään miesten 1-sarjajoukkue kauden avauksessaan kello 16. Molemmista tuli iloiset voitot lempolaisille.

Naisjoukkue on keskittynyt maratonjännäreihin alkukaudesta: toisesta pelistä jo voitto erin 3-2. LP Kangasala kaatui 3-2 (27-25, 20-25, 25-22, 15-25, 15-7).

Lempo pelasi ajoittain todella upeaa peliä. Toisaalta nuoren joukkueen kokemattomuus näkyi, että paras vire ei koko peliä kestänyt. Mutta henkistä kanttia joukkue näytti, kun se nousi heikon 4. erän jälkeen ratkaisuerän ylivoimaiseen voittoon.

Pelaajista nousivat esiin etenkin hakkuri Iida Ylimäki (18 pistettä), usean hyppysyöttöässän pamauttanut yleispelaaja Annika  Saari (16 pistettä) ja vasta 15-vuotias yleispelaaja Tessa Francke (10 pistettä).

Lempon naiset ovat kahden pelin jälkeen kahdessa voitossa ja tasoissa lohkokärjessä!

Naisten pelin otteluraportti

Lempon miehet aloittivat kautensa upealla 3-0 (25-21, 25-17, 25-23) -voitolla Savonlinnan East Volleysta. Lempo hieman jännäsi pelin alussa, ja peli takelteli. Se kuitenkin riitti avauserän voittoon.

Toisessa erässä Lempo esitti parastaan ja oli ylivoimainen. Kolmannessa erässä nähtini hieno nousu, kun Lempo oli tappiolla 23-19, mutta voitti 23-25. 

Pelin raportin voit lukea täältä.

Junioreissa pelasivat C2-tytöt, E-pojat ja E-tytöt.

Ensimmäistä kauttaan C-ikäisissä pelaava Lempo 2, jossa osa on vielä D-ikäisiä, oli tasonmittausturnauksessaan Tampereella kolmas. Saldona kaksi tappiota ja yksi voitto.

E-poikien Tiikeri-sarjassa Pirkkalassa pelasivat Lempo Musta ja Pyssyt, joka on F-ikäisten joukkue. Lempo Musta keräsi voiton ja kaksi tappiota. Pyssyjen saldo oli kaksi voittoa ja tappio. Molemmat pelasivat uudessa ikäluokassa, kun Mustan pelaajat moni nousi F-ikäisistä tai aloitti vasta. Pojat saivat loistavaa kokemusta!

E-poikien Aluemestaruussarjassa Lempo Valkoinen oli lohkonsa kolmas kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. 

E-tytöissä Lempo Fuksia pelasi Aluemestaruussarjaa Kangasalla. Fuksian tuloksena kaksi voittoa ja yksi tappio, usea peli oli todella tiukka ja päättyi 2-1. Hienosti sujui ensimmäinen AM-sarjan turnaus.

E-tyttöjen Tiikeri-sarjassa Lempo Pinkki ja Lila pelasivat kotiturnauksen Lempoisten koululla Lempäälässä! Kumpainenkin voitti kaksi ja hävisi yhden pelin.

Sunnuntaina C-pojat olivat loistovireessä omassa tasonmittausturnauksessaan Loimaalla. Kolme voittoa kolmesta pelistä ja kausi jatkuu upeasti A-pooliss!

Loimu m sekä Jankko C2 otteluista tuli puhtaat 2-0 voitot ja VaLePa1 taipui kolmannessa erässä. 
Varsinkin päivän viimeinen, VaLePaa vastaan pelattu peli, oli hieno näyte joukkueen kyvystä keskittyä omaan tekemiseen ja taistella taitavaa vastustajaa vastaan. Oli ilo huomata  kuinka hyvin pelaajat pystyvät ottamaan valmentajan ohjeita vastaan kesken tiukankin pelin.

Lempon C-pojat jatkavat tästä 1A-pooliin tarkastamaan minkälainen on taso kovimmassa poolissa. Vastaan tulevat kolmen viikon päästä Isku, JyLe ja Kempele.

Lempo C1-tytöt vieraili C-tyttöjen tasoturnauksessa Hämeenlinnassa. Vastassa LPK:n Oranssit ja Mustat sekä Loimaan Jankko C2. Kahdella voitolla matka jatkuu kiven kovassa D-poolissa, jossa vastaan Eura ja Salon kaksi joukkuetta.

Miesten 2-sarjassa Lempo avasi kautensa Hämeenlinnassa. Kausi korkattiin kolmen pisteen voitolla, kun Luolajan Kajastus kaatui 3-1 (25-20, 21-25, 25-22, 25-18).

Lauantain ja sunnuntain tulospalvelut

La 3.10. E-tyttöjen tasonmittausturnaukset Lempäälässä ja Kangasalla
La 3.10. E-poikien turnaukset Sastamalassa ja Pirkkalassa
La 3.10. C2-tyttöjen tasonmittausturnaus Tampereella
La 3.10. N2 kotiavaus Lempo - LP Kangasala 2 klo 12
La 3.10. M1 sarja-avaus Lempo - East Volley klo 16
Su 4.10. C-pojat tasonmittausturnaus Loimaalla
Su 4.10. C1-tytöt tasonmittausturnaus Hämeenlinnassa
Su 4.10. M2 sarja-avaus Kajastus - Lempo 2

VIIKONLOPUN KUVIA