Lempo hyvästeli Hakkarin upealla kärkipelin voitolla - 2-sarjan voittokulku jatkuu, vilkas viikonloppu junnuilla

11.2.2024

Lempo-Volley hyvästeli miesten 1-sarjajoukkueella Hakkarin legendaarisen liikuntahallin huippuottelulla Oulun Kiskon kanssa sunnuntaina 11. helmikuuta. Hyvästeistä tuli kuumatunteiset ja lopulta Lempon kannalta voitokkaat. Lempo nappasi vuoden ja jatkosarjan avausvoittonsa erin 3–1 (25–21, 20–25, 25–22, 29–27).

Lempo-Volley pelasi Hakkarissa 47 1-sarjan runkosarjapeliä, joista voitti komeat 45. Kaikkiaan Hakkari toimi ensin Lempäälän Kisan ja nyt Lempo-Volleyn kotikenttänä 9,5 vuotta syksystä 2014 lähtien ja sitä ennen alemmilla sarjatasoilla. Nyt Lempo muuttaa uudelle Lempäälä-areenalle.

– Oli hienoa voittaa Hakkarin viimeinen peli. Samalla fiilis on hieman haikea, ollaan tehty Hakkarista viime vuosina aikamoinen linnake. Mutta nyt uutta kohta! Lempon päävalmentaja Tuomas Alatalo kertoi pelin päätyttyä.

Otteluraportti

Miesten 2-sarjassa Lempon voittokulku jatkui sunnuntaina 11. helmikuuta. Lempo voitti Isku-Veikot vieraspelissä Valkeakoskella 3-0 (25-17, 25-19, 26-24). Lempo johtaa ylemmän jatkosarjan lohkoaan, voittoja 4/4 eräsuhteella 12-0.

Lempon C-tytöt Musta pelasi lauantaina 10.2. Sääksjärvellä. Lauantaina kauden parhaalla pelillä irtosi pari erävoittoa kovia vastustajia vastaan.

C-pojat kävivät Vilepan vieraana. Kaksi suhteellisen helppoa voittoa ja yksi tiukka 2-1-tappio toivat poolin toisen sijan.

Lempo Sininen pelasi sunnuntaina Säkylässä. Lempo oli turnauskolmonen yhdellä voitolla.