Lempo naisten 1-sarjan pudotuspeleihin sijalta kaksi - vilkas junnuviikonloppu takana

11.3.2024

Lempon viikonloppuraporttia 16.-17. maaliskuuta.

SUNNUNTAI 17.3.

Naisten 1-sarjassa Lempo pelasi runkosarjan päätöspelin Vaasan Kiiston vieraana. Lempo voitti 3-1 ja varmisti runkosarjan kakkostilan, joka on seurahistorian korkein saavutus. Puolivälierissä vastaan tulee runkosarjan seiska Puijo Wolley. Ottelusarja alkaa lauantaina 16.3. Siilinjärvellä ja välieräjoukkue ratkeaa sunnuntaina 17.3. Lempäälä-areenassa.

Otteluraportti N1

Naisten 2-sarjassa Lempo lopetti ylemmän jatkosarjansa kotipelillä Euran Raikua vastaan. Eura voitti 3-0, näin ollen Lempon jatkosarja päättyi ilman voittoja. 

C-tyttöjen Lempo Musta pelasi sunnuntaina Lounalentis cupin sijoitusturnauksen Säkylässä. Neljä tiukkaa peliä, joista kaksi voittoa ja kaksi kertaa taivuttiin tiukasti 1-2. Koko päivä pelattiin todella rohkeaa ja hyvää peliä, jonka myötä turnaus päätettiin voitokkaaseen peliin ja 9. sijaan Lounalentis cupissa.

CT Siniset Tampereella pelaamassa Lounalentis cupia. Päivän saldona 2 voittoa ja 2 tappiota, päivä lopetettiin hyvillä mielin voittoon 

DAM-tytöt Linnainmaan koululla Supin vieraana. Yksi voitto saatiin mutta sitäkin hienompaa oli se, että nyt moni onnistui yläkauttasyötössä ja treeneissä harjoiteltu puolustamiskuvio tuotti tulosta.

F-junnujen supersarjalaiset iloisin mielin Kangasalla ja tiikerisarjalaiset kolmen joukkueen voimin Supin vieraana

LAUANTAI 16.3.

Lempo B1-tytöt pelasi lauantaina 9.3. aluemestaruusmitaleista Lounalentis cupin finaaliturnauksessa Hämeenlinnassa.

Kahdeksan tyttöä pääsi omin jaloin pelipaikalle, mutta kaikenlaista vaivaa oli siellä ja täällä. Avauspelistä Hämeenlinnaa vastaan hyvästä taistelusta huolimatta 0-2-tappio. Heti perään vastaan Jankko ja tulos sama 0-2-tappio. Sen jälkeen Lempo pelasi vielä sijoitusottelun sijoista 5-6 Ryhtiä vastaan. Passari ja libero putosivat Jankko-pelin aikana rivistä ja Ryhtiä vastaa lähdettiin kuudella pelaajalla ja ilman passaria. Niinpä kolmesta keskipelaajasta yhdestä tehtiin passari. Kylmiltään passipeli ja outo pelipaikka sujui hienosti, mutta Lempon kunto loppui kolmannessa erässä ja Ryhti voitti 2-1. Lempo B1 siis Lounalentis cupin kuudes

Lempon B2-tytöt järjesti lauantaina Lounalentis cupin sijoitusturnauksen Lempäälä-areenassa. Päivän aikana päästiin vääntämään tasaisia otteluja ja kahdella voitolla tuloksena on Lounalentis cupin 10. sija.

Lauantaina pelattiin D-junnujen turnauksia pienen tauon jälkeen.

Lempon D-tiikeritytöt Kristallit pelasi Vilppulassa turnauksessa, saaliina oli häviöt ja yksi tasapeli. Oli todella hyviä onnistumisia tytöiltä ja iloinen fiilis koko ajan. D-tiikerit Timantit oli Kangasalla turnauksessa, saaliina tappiot ja yksi tasapeli.

D-pojat pelasivat välierissä. Tykit pelasi Salossa, kaksi voittoa ja yksi tappio. Pyssyille Valkeakoskella sama saldo, Kanuunat pelasi kotiturnauksen Lempäälässä yhdellä voitolla.

Lempo päätti miesten 2-sarjan jatkosarjan voitolla. Lempo sai revanssin KoLesta ja voitti Kouvolassa 3-1 (25-27, 25-20, 25-19, 25-19). Tiukan avauserän tappion jälkeen Lempo vei kolme seuraavaa erää.

Lempon saldo jatkosarjassa oli kahdeksaan peliin kuusi voittoa ja 17 pistettä. Lempo nousi voitolla lohkokärkeen, mutta KeiKa voi sunnuntaina mennä vielä ohi.

Seuraavaksi edessä on pudotuspelit. Kerrotaan niiden aikataulusta lisää, kun ohjelma varmistuu. Lempon hieno jatkosarja varmisti sen, että Lempo pääsee suoraan ensimmäisen kierroksen ohi pudotuspeleissä.