Lempo-Volley varmisti pudotuspelipaikkansa naisten 1-sarjassa, runkosarja päättyi kotikentällä

26.2.2023

Lempo-Volley varmisti seurahistorian ensimmäisen naisten 1-sarjan pudotuspelipaikan sunnuntaina 26. helmikuuta. Runkosarjan päätösottelusta Turun Urheiluliittoa vastaan Lempo sai kotikenöllään Hakkarissa yhden sarjapisteen 2–3 (23–25, 21–26, 25–21, 28–26, 13–15) -tappiossa ja se riitti varmistamana pudotuspelipaikan.

Lempon runkosarja päättyi, mutta 1-sarjan runkosarja huipentuu tulevana viikonloppuna. Lempo on joko seitsemäs tai kahdeksas ja vastustaja puolivälieriin määrittyy ensi viikonloppuna. 18 peliin saldona seitsemän voittoa ja 22 pistettä.

Lempolle pudotuspelipaikka on ensimmäinen, kun käynnissä on toinen kausi Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Runkosarja oli meiltä kokonaisuudessa vuoristoratamainen, aivan kuten pelien sisälläkin peli ailahteli. Syksy pelattiin jopa paremmin kuin odotettiin. Sen osasi odottaa, että muutama kokeneempi joukkue nousee kevään aikana sarjataulukossa ylöspäin vaikean syyskauden jälkeen. Vuoden 2023 alkupuolella tuli suvantovaihe, ja runkosarjan lopussa löydettiin taas iloa pelaamiseen ja tuloksia sen myötä, Lempon päävalmentaja Jani Huurne paketoi runkosarjan.

Kannattaa pysyä kuulolla, tiedotamme heti kun saamme tietoon tulevat pudotuspelien ajankohdat ja vastustajan.

Otteluraportti