Lempo-Volleylle miesten 1-sarjan hopeaa

3.4.2022

Lempo-Volley on sijoittunut miesten 1-sarjassa hopealle.

Ratkaiseva finaali Lempäälässä päättyi Kyyjärven Kykyn mestaruusjuhliin. Lempo voitti toisen finaalin 3-0 (25-19, 29-27, 28-26) ja tasoitti voitot 1-1. Finaalisarja venyi siis kultaiseen erään. Sen Kyky voitti 25-16 ja näin voitti mestaruuden ja saa anoa paikkaa Mestaruusliigasta ensi kaudelle.

Lempo-Volley onnittelee suuresti Kykyä mestaruudesta ja liigapaikasta. Finaalisarja oli upea ja arvoisensa päätös hienolle kaudelle. Hopea on Lempo-Volleyn seurahistorian paras saavutus ja kausi isossa kuvassa upea, aivan viimeinen silaus jäi uupumaan.

Iso kiitos vielä upealle yleisölle, Hakkari oli aivan täynnä ja katsomossa pyydettiin tiivistämään useasti. Kultaisen erän alun Lempo! Lempo! -huudot ja koko pelin mahtava tunnelma oli upea. Kiitos myös Kykyn faneille! Ottelun virallinen yleisömäärä oli 550, joka on Lempo-Volleyn seuraennätys!

– Enpä olisi Lempäälään 1-sarjaantullessani, että pääsen kokemaan täällä tällaisia uskomattoman upeita urheilutapahtumia, mitä tämä finaali ja välierä olivat. Finaali ja välierä olivat aivan huikeita kokemuksia omalla valmentajauralla, ja olen nähnyt paljon. Tämä antaa paljon intoa kokea ensi kaudella vastaavaa ja laittaa ehkä se viimeinen pykälä paremmaksi, Alatalo mietti.

– Tämä oli aivan loistava joukkue, jossa oli mahtava yhteishenki. Puhallettiin yhteen hiileen koko kausi ja se näkyi kauden aikana. Oli kokonaisuudessa upea kausi, oli hienoa olla mukana, Lempon Tomi Rumpunen kertoi ajatuksistaan.

Kiitos kaikille kaudesta!

Otteluraportti