Lempon C-tytöt nousivat C-pooliin, C-pojat isännöivät A-poolia - lauantaikooste

13.11.2021

Lauantaina 13. marraskuuta lentopallokentillä Lempo-paidoissa viilettivät C-junnut ja miesten 1-sarjajoukkue.

C-pojat isännöivät SM-sarjan A-poolia Sääksjärvellä. Lauantai oli todella tiukka rutistus, kun yhdellä kentällä pelattu turnaus saatiin pakettiin vasta illalla.

Lempo sijoittui A-poolissa kolmanneksi yhdellä voitolla kolmesta pelistä. Lempo voitti päätöspelissään KaPon 2-0, sitä ennen tuli tappiot LP Kangasalle ja JyLelle. Kolmossija tarkoittaa, että Lempo jatkaa pelejään B-poolissa. A-poolin voitti LP Kangasala.

C-poikien erillinen turnausraportti

C-poikien tulospalvelu

Lempon C1-tytöt pelasivat D-poolissa Hauholla. Lempo nappasi kolme voittoa kolmesta pelistä ja lohkovoiton. Turnaus oli tiukka ja Lempo parhaimillaan tiukoissa paikoissa voittamalla Hämeenlinna Oranssit ja LP Kangasala Tuplat erin 2-1. OrPo kaatui 2-0.

Turnausvoitto tarkoittaa C1-tytöille nousua valtakunnalliseen C-pooliin seuraavalle poolikierrokselle.

C1-tyttöjen tulospalvelu

C2-tytöt pelasivat E-poolissa Tampereen Vuoreksessa. Lempon saldo oli voitto kolmesta pelistä ja kolmas sija. Voitto tuli avauspelissä KaLesta, sen jälkeen Jankko ja SoPa olivat parempia.

C2-tyttöjen tulospalvelu

Päivän pisimmän pelireissun tekin Lempon miesten 1-sarjajoukkue, joka matkasi Rovaniemelle asti. Lempo kohtasi Napapiirin Palloketut. Peli venyi viidenteen erään, jonka Lempo voitti ja otti kaksi sarjapistettä 3-2-voitolla.

Otteluraportti NaPa-Lempo

Lempo nousi miesten 1-sarjassa toiseksi ja jatkaa pelejään sunnuntaina Oulussa Kiskoa vastaan kello 14. Lisäksi sunnuntaina Lempon naisten 2-sarjajoukkue pelaa kotipelin Sääksjärven liikuntahallilla Laihian Lujaa vastaan kello 13.30.