Päivityksiä koronalinjaukseen ja sarjojen tilanteeseen: yli 12-vuotiaiden treenit tauolle 8.3. alkaen

5.3.2021

Lempo-Volleyn hallitus päivitti koronaviruslinjaustaan 5.3. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten ja Lempäälän kunnan rajoitusten mukaisesti. Linjaukset ovat voimassa 8.3.-28.3.2021.

- Alle 12-vuotiaiden (2008 ja myöhemmin syntyneet) harrastustoiminta voi jatkua

- 2007 ja myöhemmin syntyneiden juniorien harrastustoiminta menee tauolle 8.3. alkaen 28.3. asti

- Aikuisten harrastustoiminta pysyy tauolla, paitsi miesten 1-sarjajoukkueen toiminta mahdollistuu

Lempäälän kunnan rajoitukset

Pirkanmaan koronaohjausryhmän uutinen aiheesta

Niillä ryhmillä, joilla harrastaminen jatkuu, on yhä voimassa aiemmin linjatut käytännöt turvallisesta harrastamisesta (mm. kasvomaskien käyttö, hygienia, ym. Lista täällä Lempon koronalinjauksessa)

Lisäksi Lempo-Volley linjasi, että seuran D- ja E-juniorit eivät osallistu mahdollisiin turnauksiin Lounais-Suomen alueella maaliskuussa, vaikka sellaisia järjestettäisiin.

Päivityksia sarjojen jatkumiseen

- Miesten 1-sarja jatkuu toistaiseksi normaalisti

- Aikuisten sarjat ovat toistaiseksi tauolla sekä 2-sarjoissa että Kuntosarjoissa. Todennäköisesti kaudet päättyvät eivätkä käynnisty uudelleen.

- A-C-juniorit: Lentopalloliiton kilpailuryhmä päätti, että SM-sarjoja vielä pidetään käynnissä ja seuraavat turnaukset olisivat mahdollisesti huhtikuussa. C-ikäisten 3. poolivaihe siirretään pelattavaksi 10. tai 11.4. B-ikäisten 3. poolivaihe siirretään pelattavaksi 17.4. A-ikäiset pelaamattomat 3. poolit pelataan 3.4., sekä 4. poolivaihe 24.4. Välierät jätetään pois. Finaaleihin joukkueet määritellään viimeisen pelattavan poolivaiheen perusteella sarjamääräysten mukaisilla määrillä, koronatilanteen vuoksi määrää voidaan myös pienentää. A- ja C-finaalit pelataan 21.-23.5., B-finaalit 14.-16.5.

- D- ja E-ikäiset pelaisivat Lounais-Suomen alueen kilpailuryhmän mukaisesti maaliskuussa, mutta Lempo-Volley linjasi, että seuran joukkueet eivät turnauksiin maaliskuussa osallistu.