Pudotuspelien avauspelit: naisille voitto, miehille tappio

16.3.2024

Lauantaina 16.3. aloitettiin 1-sarjan pudotuspelikevät Lempo-Volleyn joukkueiden osalta.

Naisten 1-sarjajoukkue pelasi puolivälierässä Siilinjärvellä Puijo Wolleyta vastaan. Lempo haki hienon 3.0 (25-21, 25-22, 25-14) -vierasvoiton ja johtaa ottelusarjaa 1-0.

Välieräpaikka ratkeaa sunnuntaina Lempäälä-areenassa, kun joukkueet kohtaavat uudestaan kello 17.30. Voitolla Lempo etenee välieriin. Jos Puijo tasoittaa voitot, pelataan ratkaiseva kultainen erä 25 pisteeseen.

Miesten 1-sarjajoukkue aloitti pudotuspelit suoraan välierissä ja pelasi lauantaina Oulussa Kiskoa vastaan välierien avauksessa. Kisko otti kotonaan 3-1 (25-18, 23-25, 25-17, 25-23) -voiton.

Finaalipaikka ratkeaa huomenna sunnuntaina Lempäälä-areenassa kello 14 alkavassa pelissä. Lempo tarvitsee voiton sekä sen jälkeen 25 pisteeseen pelattavan kultaisen erän voiton. Kiskolle riittää finaalipaikkaan joko pelin tai kultaisen erän voitto.