Upea biitsikesä takana - Hääkiveltä verkot korjattu talvisäilöön

23.9.2019

Kulunut beach volley -kesä on virallisesti loppunut, kun Hääkiven beach-kentiltä kerättiin verkot talvisäilöön maanantaina 23. syyskuuta.

Kiitos kaikille pelaajille upeasta kesästä ja Lekitekille kentän hyvästä hoidosta! Kulunut kesä oli lempääläisen beach volleyn paras kautta aikain, harrastajamäärät ja toiminta kasvoivat huimasti.

Tässä lyhyt kertaus kesän toiminnasta:

- Turnauksia pelattiin kaikkiaan kuusi: Villihanhi-turnaus, Kingi-turnaus, naisten biitsiturnaus, Pappa-turnaus ja Wedding Rock Junior Beach U14 ja U12. Turnaustoiminta otti isoja askelia eteenpäin, kun saatiin peräti kaksi kovan tason turnausta, ensimmäistä kertaa naisille oma turnaus ja huipennuksena ihka ensimmäiset junnujen turnaukset!

- Miesten biitsitoiminta jatkoi vahvana, harrastebiitsissä oli parhaimmillaan 16 pelaajaa ja aktiivisuus läpi kesän upeaa. Myös miesten kovatasoisempi ryhmä kävi kesällä hiekalla oheisharjoittelemassa.

- Naisten oma matalan kynnyksen ryhmä polkaistiin alkukesästä käyntiin , ja innokkuus ylitti kaikki odotukset. Toimintaa jatketaan varmasti ensi kesänä ja yritetään vielä parantaa ja löytää uusia ideoita ja mahdollisesti vastuuvetäjiä.

- Tyttöjunnujen biitsiryhmä pyöri myös läpi kesän upeasti, vanhemmista Lempon junnuista koostunut ryhmä piti pallotatsi yllä kesällä ja pelasi myös oman turnauksensa.

KIITOS KESÄSTÄ BIITSI-IHMISILLE JA SEURA-AKTIIVEILLE JA NÄHDÄÄN ENSI KESÄNÄ