1-sarjassa kaksi jatkosopimusta - tämä on viime kauden pelaajien tilanne

19.5.2020

Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkue on solminut kaksi uutta jatkosopimusta. Yleispelaaja Kasper Pennanen (23v, 196 cm) ja keskitorjuja Matias Becker (32v, 200cm) jatkavat tulevalla kaudella Lempo-Volleyssa. Kaikkiaan sopimuspelaajia on nyt kahdeksan.

– Kasper on reipaskätinen laitatykki ja luotettava työmyyrä. Kantaa aiheesta Moukari-lempinimeä. Tulevalla kaudella hyökkäyspelin tärkeä ensi viulun soittaja Lempossa, kertoo Lempo-Volleyn manageri Juha Raunio.

– Matias on tunnollinen harjoittelija, ja se näkyi viime kaudella esityksissä hienosti. Hän on vahva torjuja ja tuo kokemusta pukukoppiin, kertoo Raunio.

Viime kauden 1-sarjajoukkueen sopimuspelaajista Matti Toivolan ura jatkuu muualla ja Eetu Rantanen pitää välivuoden. Tomi Rumpusen, Tatu Härkösen, Sten Kruudan ja Verneri Halttulan kanssa neuvottelut ensi kaudesta ovat käynnissä. 

Jatkosopimuksen viime kauden joukkueesta ovat tehneet Jyri Niemi, Tommi Nieminen, Henri Laine, Kasper Pennanen, Anssi Vesanen, Saku Tuomivaara, Teemu Koivunen ja Matias Becker. Valmennuksesta vastaavat tutusti Esa Kunnari ja Marko Laakso, Jani Huurne siirtyi Lempon naisten 2-sarjajoukkueen päävalmentajaksi.

Tällä hetkellä Lempo-Volley etsii joukkueeseen toista passaria Saku Tuomivaaran pariksi.

– Joukkueen rakennus on varsin hyvällä mallilla tässä kohtaa alkukesää. Vaikuttaa siltä, että viime kauden joukkueesta suuri osa jatkaa ja runko on tuttu, Juha Raunio päivittää tilannetta.

KASPER PENNASEN PELAAJAKORTTI

MATIAS BECKERIN PELAAJAKORTTI

Kuvat: Marko Panu, Jani Huurne, Jani Huurne
Video: Antti Raunio