A-junnuille sijat 2, 3 ja 4 ennen SM-välierä - M1-jatkosarja alkoi tappiolla, N1 niukkaan tappioon

27.1.2024

Lauantaina 27. tammikuuta pelattiin A-junnujen SM-sarjassa viimeiset poolikierrokset ennen SM-välieriä sekä miesten 1-sarjan ylemmän jatkosarjan avaus.

Miesten 1-sarjassa Lempo pelasi Savonlinnassa East Volleyn vieraana. Lempo ei avannut vielä vuoden 2024 voittosaldoaan, vaan loistopelin pelannut East voitti ansaitusti 3-1.

– Täytyy kehua kaveria, kun on siihen sauma. East puolusti uhrautuvasti ja olivat syöttöruudussa meitä parempia. Avauserässä saatiin Tuomisen Taavi hyvin kuriin, mutta hän paransi loppua kohti. Hatunnosto, oli hyvä peli Eastiltä, Lempon päävalmentaja Tuomas Alatalo lähetti kehut kotijoukkueelle.

Raportti M1 East-Lempo

Lempon A-junnuille tuli lauantain pooliturnauksista sijat 2, 3 ja 4.

Lauantaina pelattiin A-tyttöjen SM-sarjaa ja Lempo järjesti huipputasoisen A-pooliturnauksen Lempäälän Hakkarissa. Lempo aloitti 0-2-tappiolla LP Viestille, voitti sen jälkeen ArVon 2-0 ja hävisi Jymylle 0-2. Niinpä Lempo oli kolmas. Seuraavaksi onkin edessä SM-välierät.

A2-tytöt pelasivat Kangasalla kolmen joukkueen turnauksen. Lempo hävisi LP Kangasalalle 0-3 ja voitti Pirkat 3-0. Tuloksena siis kakkossija ennen välieräturnausta.

A-pojat pelasivat B-poolin Karkkilassa. Saldona voitto Isku-Veikoista ja tappiot KaPolle ja LiVolle. Kun sijat 2-4 olivat tasapisteissä, laskettiin pikkupisteitä. Lempo jäi niukasti lohkon neljänneksi. Kausi jatkuu SM-välierissä, joissa haussa paikka SM-finaaleihin.

Sunnuntaina naisten 1-sarjajoukkue pelasi vieraspelin Raision Urheilijoita vastaan. Lempo hävisi tasaisen pelin 2-3.

Raportti N1 RaisU-Lempo

Naisten 2-sarjajoukkue pelasi Salossa, jossa se hävisi Salon Viestille 1-3.

C-tytöt Musta ja B2-tytöt pelasivat Lounalentis Cupia.

Kuva: Lempo AT1

Päivitetty 29.1.2024 sunnuntain peleillä.