Lauantaina naisten 2-sarjaderby - Syyslomaviikolla ei junnuturnauksia

13.10.2020

Syyslomaviikolla ei pelata ollenkaan junioreiden turnauksia. Junnut ja taustavoimat saavat ansaitun lomaviikonlopun tiukan alkukauden keskellä!

Tällä viikolla pelataan aikuisten Kuntosarjoja Lempon miesten 3- ja 4-joukkueen ollessa kentillä. Lempo 4 hävisi maanantaille sarjakärki TKT:lle 4-0. TKT:ssa pelaa muun muassa Lempon 1-sarjajoukkueen valmentaja Esa Kunnari ja viime kauden pelaaja Eetu Rantanen. Lempo 3 pelaa perjantaina Pirkkalaa vastaan Hakkarissa.

Naisten 2-sarjakauden ensimmäinen todellinen derby pelataan lauantaina 17.10. Lempo-Volley vs. VesVi, Lempäälä vs Vesilahti!

Hakkarin liikuntahallilla kamppaillaan lauantaina klo 15 alkaen. Lempo on alkukaudesta voittanut kaikki kolme peliään ja johtaa lohkoa. VesVi on kahden pelin jälkeen koonnut voiton ja tappion ja on lohkossa kolmas kaksi pinnaa Lempon takana. Harjoituspelissä Hakkarissa ennen sarjakauden alkua Lempo voitti VesVin 4-0.

Liput: 2 €, alle 15v. ilmaiseksi.

Muista tapahtumaan tullessasi noudattaa korona-ajan ohjeita ja yleisöllä tulee olla kasvomaski tai siihen rinnastettava suoja.

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjataipale jatkuu kohti kauden kolmatta kamppailua ja samalla ensimmäistä vierasottelua.

Lempo kohtaa Kuortaneen valmennuskeskuksen Murikat Kuortaneella sunnuntaina 18.10. LähiTapiola-areenalla pelattava ottelu alkaa kello 15.

Kuortaneen joukkue joutui karanteeniin, kun se pelasi 3.10. kauden avauksessaan Rovaniemellä NaPaa vastaan. Ottelussa olleella talkoolaisella todettiin koronatartunta.

Kuortane kuitenkin vapautuu karanteenista, ellei joukkueessa ilmene tartuntoja, tällä viikolla ennen ottelua. Näin ollen ottelu on tarkoitus pelata normaalin aikataulun mukaisesti.

Lempo on aloittanut kauden kahdella 3–0-voitolla East Volleysta ja Pälkäneen Luja-Lukosta. Kuortaneen kauden ainoassa sarjapelissä se voitti NaPan 3–0.

Harjoituspelissä Hakkarissa Lempo voitti Kuortaneen 4–1, Kuortane pelasi tosin ilman ykköstähti Veeti Nikkistään.

Ottelusta on tulossa livelähetys jomman kumman joukkueen toteuttamana ja se jaetaan Lempon sosiaalisen median kanavissa.

Miesten 2-sarjassa on vapaa viikonloppu ilman pelejä.

Kuvat: Enna Huurne ja Kari Kautto