Lempon viikko: 1-sarjajoukkueiden runkosarjat huipentuvat kotikentällä - ratkeaako miesten runkosarjan voitto Lempolle?

20.2.2023

Lempo-Volleyn miesten ja naisten 1-sarjajoukkueiden runkosarjat ovat lopun äärellä. Helmikuun viimeisenä viikonloppuna pelataan lauantaina 25.2. miesten ja sunnuntaina 26.2. naisten tärkeät kotipelit. Lisäksi tulevana viikkona pelataan peräti viisi aikuisten Kuntosarjan peliä, kun sekä miehissä että naisissa pelataan Lempon väliset keskinäiset pelit. Viikko on siinä harvinainen, että junnupelejä ei ole ohjelmassa.

Viime viikonloppuna Lempo voitti miesten 1-sarjassa Kuortaneen vieraskentällä 3-1 ja naisten 1-sarjassa Lempo hävisi Raision Urheilijoille 0-3

Raportti M1

Raportti N1

Tulevina viikkoina 1-sarjoissa pelataan runkosarjan päätöspelit ja sen jälkeen alkavat pudotuspelit. Miehissä Lempo on sarjan kärjessä ja on varmistanut pudotuspelipaikkansa, kun pelejä on jäljellä kaksi. Naisissa Lempo on sijalla kuusi ja taistelee vielä pudotuspelipaikastaan, kun pelejä on jäljellä yksi.

Kaikki kolme viimeistä runkosarjapeliä ovat kotipelejä Hakkarin liikuntahallissa.

La 25.2. M1 Lempo - East Volley klo 15
Su 26.2. N1 Lempo - Turun Urheiluliitto klo 15 (päätöspeli)
La 4.3. M1 Lempo - Pälkäne klo 15 (VIP-ottelu, päätöspeli)

Miehissä sarjakärki Lempo kohtaa sarjakakkosen East Volleyn kello 15 alkavassa ottelussa. Ottelussa voi mahdollisesti ratketa runkosarjan voitto. Jos Lempo saa ottelusta vähintään yhden sarjapisteen, Lempo ratkaisee runkosarjan ykköstilan. East Volley tarvitsee kolmen pisteen voiton, jotta voi vielä havitella runkosarjan ykkössijaa.

Naisten runkosarjapäätöksessä Lempo kohtaa Turun Urheiluliiton sunnuntaina 26.2. kello 15.

Panokset ovat tapissa: Lempo lähtee peliin sijalta kuusi ja Urheiluliitto sijalta seitsemän. Eroa joukkueilla on vain piste. Lisäksi molemmat joukkueet pelaavat myös omista pudotuspelipaikoistaan, kun kaikilla joukkueilla on 1-3 runkosarjapeliä jäljellä.

Lempolle riittää myös yksi sarjapiste turkulaisia vastaan jatkopaikan varmistamiseen. Lempo voi myös yhä pudota pudotuspeleistä. Runkosarja päättyy muilla maaliskuun avausviikonloppuna, jolloin Lempolla on pelivapaa viikonloppu.

LEMPON VIIKKO:

Ma 20.2. Kuntosarjaa Mahti - Lempo LPS 
Ma 20.2. Kuntosarjaa TKT - Lempo 4
To 23.2. Kuntosarjaa Lempo KKP - Lempo LPS
Pe 24.2. Kuntosarjaa Lempo LPS - LaKo
Pe 24.2. Kuntosarjaa Lempo 3 - Lempo 4
La 25.2. miesten 1-sarjaa Lempo - East Volley klo 15 Hakkari
Su 26.2. naisten 1-sarjaa Lempo - Turun Urheiluliitto klo 15 Hakkari

Kuva: Kari Kautto