Lempo M1 lähtee pudotuspeleihin jatkosarjan kakkossijalta - Lempo N1 nousi runkosarjan toiseksi

4.3.2024

Sunnuntaina 3. maaliskuuta pelattiin peräti neljä Lempon edustuksen ottelua: kaksi 1-sarjassa ja kaksi 2-sarjassa.

Miesten 1-sarjassa Lempo päättii ylemmän jatkosarjansa Oulussa. Oulun Kisko voitti 3-1. Sen myötä varmistui Lempon toinen sija jatkosarjassa. Se tarkoittaa sitä, että Lempo pelaa suoraan välierissä eikä pelaa siis tämän viikon puolivälierissä.

1-sarjan pudotuspelit:
Puolivälierät Kisko-Sampo ja East Volley-Isku. Murikat ja Lempo suoraan välieriin. PuMan ja Pälkäneen kausi päättyi jatkosarjaan.

Naisten 1-sarjajoukkue pelasi kotipelin Lempäälä-areenassa. Lempo voitti Puijo Wolleyn upeasti 3-0. Peliä seurasi Lempon naisten ennätysyleisö 228 katsojaa! Lempo nousi voitolla runkosarjan toiseksi ja päättää runkosarjan sunnuntaina vieraspelillä Vaasassa.

Miesten 2-sarjassa Lempo hävisi kotikentällään KoLe-57:lle 0-3, Lempo on nyt ylemmän jatkosarjan lohkossaan toisena. Jatkosarja päättyy tällä viikolla Kouvolassa ja sitten tulee pudotuspelit.

Naisten 2-sarjassa Lempo hävisi kotikentällään Salon Viestille 0-3. Lempon voittotili ylemmässä jatkosarjassa on avaamatta. Jatkosarja päättyy sunnuntaina kotipelillä Euraa vastaan.

Raportit

Miesten 1-sarja Kisko-Lempo

Naisten 1-sarja Lempo-Puijo