Lempo palasi voittojen tielle miesten 1-sarjassa, N2-joukkueen vahva meno jatkuu

20.11.2022

Sunnuntaina pelasivat Lempo-Volleyn edustusjoukkueet miesten ja naisten 1-sarjassa sekä naisten 2-sarjassa.

Lempo-Volley palasi miesten 1-sarjassa voittokantaan yhden tappion jälkeen sunnuntaisessa aamupäiväpelissä. Lempo jätti Kuortaneen Murikat vaille mahdollisuuksia ja piti kaikki kolme sarjapistettä kotonaan erin 3–0 (25–17, 25–11, 25–15). Lempo johtaa sarjaa.

– Yleensä on pelin jälkeen joku osa-alua, joka vähän harmittaa. Tänään ei kyllä ollut, oli kivaa katsoa. Ekassa erässä muutama tyhmä virhe, mutta jaksettiin vääntää koko ajan, Lempon päävalmentaja Tuomas Alatalo summasi.

Otteluraportti M1 Lempo-Kuortane

Lempo-Volley jatkaa naisten 2-sarjassa voittojen tiellä ja puhtaalla pelillä! Sunnuntaina 20.11. vastassa oli Hämeenlinna Juniorit. Lempo voitti Hämeenlinna Juniorit 3-1 (25–15, 25–14, 21–25, 25–10). Lempo voitti kolme erää selvästi ja kolmas erä karkasi vierasjoukkueelle.

Niina Mattila pommitti 22 ja Reeta Jokinen 21 pistettä, myös Maija Lahtinen rikkoi kympin (12). Passeja jakeli hienosti Maria Paulsen.

Lempo jatkaa lohkon kärjessä ja on matkalla ylempää jatkosarjaa. Lempo on voittanut kauden kaikki sarjapelinsä tähän asti.

Tulospalvelu N2

Lempo-Volley ei pystynyt jatkamaan voittoputkeaan naisten 1-sarjassa sunnuntaina 20. marraskuuta. Neljän voiton jälkeen Raision Urheilijat kävi vierasreissulla hakemassa kaikki pisteet Raisioon erin 3–0 (25–19, 25–17, 25–22) eikä jättänyt Lempolle tällä kertaa mitään.

RaisUn puolustuspeli tylsytti Lempon hyökkääjät melko totaalisesti. Vierailijat puolustivat ja varmistivat hurjalla teholla. Lisäksi RaisU hyökkäsi rohkeasti ja Lempon torjuntapeli ei ollut parhaimmillaan, joten vierasjoukkue teki paljon jatkopallopisteitä pallon otettua pientä osumaa Lempon torjunnasta. Kummankin liberot, Lempon Anna Kaisa Kerminen ja RaisUn Linnea Toivonen pelasivat todella hienot puolustuspelit.

– Sitkeästi puolusti tänään RaisU. Meiltä ehkä vähän puuttui pelistä monipuolisuus, että olisi saatu vastustaja varpailleen, Lempon parhaana palkittu Annika Saari mietti.

Otteluraportti N1 Lempo-RaisU

Kuva: Kari Kautto