Lempon naisille upea kotivoitto ja tappioputki poikki - Miesten 2-sarjajoukkueelle niukka tappio ja upea taistelu pudotuspeliavauksessa

12.2.2023

Sunnuntaina 12. helmikuuta pelattiin todella kovia ja upeita edustusjoukkueiden otteluita.

Lempo-Volley laittoi näytöstyyliin romukoppaan neljän ottelun tappioputkensa naisten 1-sarjassa sunnuntaina. Lempo palasi kotikentälleen Hakkariin tyylillä ja voitti sarjakolmosen Vaasan Kiiston 3–0 (25–19, 25–23, 25–14). Voitto oli Lempolle kauden ensimmäinen suoraan kolmessa erässä.

Voitto ja todella vahva peliesitys maistui niin pelaajille, valmennuksella kuin kotiyleisölle.

– Tämä oli meiltä kauden paras peli, Lempon valmentaja Jani Huurne ja yleispelaaja Adelia Launonen totesivat pelihaastattelussa.

– Eikä jää muuten tähän, Launonen lisäsi.

N1 otteluraportti

Miesten 2-sarjassa avattiin Lempon joukkueiden pudotuspelikevät. Vilppulan Tähti otti Lempoa vastaan ensimmäisen kiinnityksen puolivälieräpaikkaan Vilppulassa pelatussa avausosassa, mutta ei todellakaan helpolla. Tähti voitti lopulta 3-2 (25–23, 14–25, 28–26, 17–25, 15–9).

Lempo laittoi selvää ennakkosuosikkia vastaan todella kovaa kampoihin, eikä sarja todellakaan ole vielä taputeltu. Lempo otti kaksi selvää erävoittoa, ja kaksi kääntyi todella niukasti Tähdelle. Viides erä oli kokeneemman Tähden heiniä.

M2 otteluraportti

Lisäksi junnuista pelasivat D-pojat, jotka pelasivat kotiturnauksessa kakkosiksi kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Saldona iloa päivän opeista ja hyvästä joukkuehengestä sekä nousu C-pooliin.