Ilari Jokinen N2-joukkueen päävalmentaja, Liisa Lahtinen palaa pelikentille

29.6.2024

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjajoukkueen päävalmentajana kaudella 2024–25 toimii Ilari Jokinen. Lempääläinen konkarivalmentaja palaa vaihtopenkin päähän yhden välikauden jälkeen.

Jokinen on valmentanut pitkään Lempon ja LeKin tyttöjunioreissa ja ollut päävalmentajana Lempon 2-sarjajoukkueessa ja apuvalmentajana 1-sarjajoukkueessa.

Viime kaudella N2-joukkuetta vetivät Juha Knuutila, Timo Hesso ja Anni Mäkinen. Lempo kiittää kolmikkoa työstään viime kaudella!

Lempon naisten 2-sarjajoukkue koostuu myös tulevalla kaudella pitkälti omista kasvateista. Ensimmäinen julkaistava pelaaja on passari Liisa Lahtinen, joka palaa pelikentille yhden välivuoden jälkeen. 2003-ikäluokan lempääläiskasvatti toimi Lempon 1-sarjajoukkueen ja A-tyttöjen SM-kultajoukkueen kapteenina. Nyt Lahtinen palaa pelikentille 2-sarjassa.

Lempon 2-sarjajoukkuetta rakennetaan parhaillaan. Mukaan mahtuu mahdollisesti vielä muutamia pelaajia. Jos olet uutena pelaajana kiinnostunut pelaamaan joukkueessa, ota yhteyttä päävalmentajaan.

Ilari Jokinen
illu.jokinen(a)gmail.com
0400 839939