Naisilla oma biitsiryhmä tänäkin kesänä! Vakiovuoro torstaina

21.4.2021

Naisten beach volley -ryhmällä on oma vakiovuoro torstaisin Hääkiven kentillä klo 18.30-20 kahdella kentällä kesällä 2021. Kesän toiminta voi alkaa koronarajoitusten sen mahdollistaessa. Vakiovuoron aika on sama kuin viime kesänä.

Ryhmän pohjana toimii whatsapp-ryhmä. Naisten biitsin ja whastapp-ryhmän yhteyshenkilö on Anni Mäkinen. Ryhmään pääsee ottamalla Anniin yhteyttä, tiedot alempana.

Naisten biitsiryhmä sopii enemmän pelaaville sekä kokeilijoille. Ryhmä on hyvin matalan kynnyksen harrastamista. Lentopallon/beach volleyn perustaidot on hyvä olla hallussa. Mahdollisuuksien ja pelaajien määrän mukaan voidaan tehdä kahdet pelit vuorolla eri tasoisille. Vuorot ovat pääasiassa pelaamista, eli varsinaisia harjoitteita ei ole, vaan rentoa pelaamista. Ryhmällä alkaa nyt kolmas kesä toimintaa.

Kesän hinta 30 € (mukana ei jäsenmaksua, lentopalloa pelaavat maksavat sen lentiskauden yhteydessä)

2 kertaa voi kokeilla maksutta

Maksetaan Lempo-Volleyn tilille FI91 4108 0011 3779 11, viestiksi kesän biitsimaksu naiset ja oma nimi.

MITEN MUKAAN?

Jos haluat tulla mukaan tai kokeilemaan, laita viesti Annille (tiedot alla), niin lisäillään whatsapp-ryhmään. Whatsapp-ryhmässä viestitellään ryhmän asioista. Voit tulla myös suoraan vuorolle mukaan kokeilemaan ilman erillisiä yhteydenottoja.

Yhteyshenkilö:

Anni Mäkinen
Puh. 040 753 8855
s-posti: anni.makinen789(a)gmail.com