Superviikonlopun vauhdikas avauspäivä taputeltu

5.10.2019

Superviikonlopun avauspäivä on pelattu hienolla asenteella usean joukkueen voimin!

C-tytöt 05 (artikkelin pääkuva) pelasivat kotiturnauksessa Sääksjärvellä. Turnauksesta kolme voittoa, lohkovoitto ja pelit jatkuu SM-sarjassa C-pooliissa!

C-tytöt 06 pelasivat Ylöjärvellä. Kausi alkoi voitolla, lopulta voitto ja kaksi tappiota ja kolmas sija lohkossa.

E-tytöt Lila ja Pinkki pelasivat Tiikeri-sarjan kotiturnauksessa Kuljussa. Molemmille kaksi voittoa ja tappio, lohkon kolmas Lilalle ja neljäs sija Pinkille.

E-pojilla Mustalla ja Sinisellä oli AM-sarjan kotiturnaus Lempoisissa. Mustalle voitto ja kolme tappiota, lohkon neljäs sija. Siniselle voitto, tasuri ja kaksi tappiota, lopputulos lohkon kolmas. E-pojat Valkoisen tuloksia ei ole vielä tullut Tiikeri-sarjasta juttua kirjoittaessa.

Ja Hakkarissa puulaakilentiksen Villihanhi-turnauksessa Iskumestarit-sarjan voittoon Dalton Volley ja Nautiskelijat-sarjan voittaja Mutala. LUE LISÄÄ TURNAUKSESTA JA TULOKSISTA OMASTA JUTUSTA.

Lisäksi D-tytöt olivat Akaassa pallotyttöinä Akaa-Volleyn ja Savo Volleyn välisessä pelissä!

Joukkueiden peleistä tarkemmat tulokset näet jokaisen joukkueen omilta kotisivuilta ja sieltä ottelut-sivulta.

Huomenna sunnuntaina 6. lokakuuta: miesten 2-sarjaa Hakkarissa: sarja-avaus Lempo2 vs Loimu, C-poikien SM-sarjan tasonmittausturnaus Sääksjärvellä ja F-junnujen harjoitusturnaus Kuljussa, jossa mukana F-pojat ja F-tytöt.

Villihanhi-turnauksen Iskumestarit-sarjan voittaja Dalton Volley.
C06-tytöt Ylöjärvellä
E-pojat Lempoisissa.