B-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN B-POIKIEN KOTISIVUILLE

B-ikäisiä ovat 2004-2005-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

B-pojat mukana Villihanhi-turnauksessa hakemassa treenipelejä

14.9.2020

Lempon B-pojat ovat mukana lauantaina 19.9. Villihanhi-puulaakiturnauksessa Hakkarissa. Turnaus on Lempon miesten edustusjoukkueiden järjestämä.

Lempon/Jyryn B-pojat ovat usein olleet tässä turnauksessa mukana ja hakeneet harjoituspelejä ennen pian alkavaa SM-sarjaa.

Lempon B-pojat ovat mukana Iskumestarit-sarjassa, jossa pelaa kuusi joukkuetta. Pelejä lauantaina tulee viisi.

Viime vuonna B-pojat olivat Villihanhi-turnauksessa sijalla 4.

Täällä Lempon B-poikien ohjelma ja aikataulu.

Lempolaisia B-poikien aluejoukkueissa

8.9.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen pelaajista Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara on valittu Lounais-Suomen B-poikien aluejoukkueeseen.

Lisäksi Lempon B-pojissa pelaava Atte Korkola on valittu B2-aluejoukkueeseen.

Onnittelut kolmikolle!

B1-joukkuetta, jossa pojat pelaavat, valmentaa Lempon C-poikien valmentaja Pasi Korkola.

Täällä aluejoukkueet kokonaisuudessaan

Tällaista on pelata lentistä Lempon B-pojissa

1.8.2020

B-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on yksi B-poikien SM-sarjaa pelaava joukkue. Joukkueen runkona on viime kauden B-poikien joukkue. Viime kauden joukkueesta osa nousi A-poikiin, ja puolestaan viime kauden C-pojista muutama nousee täksi kaudeksi B-ikäisiksi. Osa B-pojista pelaa myös miesten 2-sarjajoukkueessa ja A-pojissa.

B-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika.

Mahdollisesti B-poikien pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Ninaan.

Nina Sinisalo
040 0593030
nina.k.sinisalo(a)gmail.com

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot