D-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN D-POIKIEN KOTISIVUILLE

D-ikäisiä ovat 2008-2009-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Tasonmittausturnaukset 26.9. Lempäälässä ja Sastamalassa

14.9.2020

D-poikien Sininen ja Valkoinen pelaavat Aluemestaruussarjan tasonmittausturnauksen kotiturnauksena Lempäälässä lauantaina 26.9. Turnaus pelataan Lempoisten liikuntahallissa. Mukana on kuusi joukkuetta.

Lempo Sinisen pelit:
Lempo Sininen - VaLePa S-Max
Lempo Sininen - LP Kangasala Punaiset
Lempo Sininen - Isku-Veikot

Lempo Valkoisen pelit:
Lempo Valkoinen - Isku-Veikot
Lempo Valkoinen -  VaLePa S-Max
Lempo Valkoinen - VaLePa Valkoinen

Turnauksen tulospalvelu

Lempo-Volleyn D-poikien Musta pelaa Aluemestaruussarjan tasonmittausturnauksensa lauantaina 26.9. Sastamalassa. Mukana on kuusi joukkuetta.

Ottelut Lempo Musta:

Lempo Musta - LP Kangasala Mustat
Lempo Musta -  LP Kangasala Kotkat
Lempo Musta -  VaLePa Musta

Turnauksen tulospalvelu

Turnauskutsu Lempon kotiturnaukseen.

Lempolla kolme joukkuetta Aluemestaruussarjassa

14.9.2020

Lempo-Volleyn D-pojilla pelaa tulevalla kaudella kolme joukkuetta Lounais-Suomen sarjoissa.

Lempo Musta, Valkoinen ja Sininen pelaavat kaikki Aluemestaruussarjaa.

Lempo Musta ja Sininen harjoittelevat yhdessä. Lempo Valkoinen harjoittelee C-poikien kanssa ja osa C-joukkueen pelaajista pelaa lisäksi D-junnujen sarjaa Lempo Valkoisen nimellä.

Ensimmäiset turnaukset ovat lauantaina 26.9.

Tällaista on harrastaa lentistä Lempon D-pojissa

1.8.2020

Lempo-Volleyn D-poikiin mahtuu uusia pelaajia ja taustatoimijoita kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon D-poikien toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. D-poikien sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

D-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on D-poikien joukkue tai joukkueita Lounais-Suomen sarjoissa. Viime kauden D-poikien joukkue nousi C-ikäisiin ja viime kauden E-pojat nousevat tälle kaudella D-poikiin.

D-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti D-pojissa pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Anu Vesanen, joukkueenjohtaja
a.h.vesanen(a)gmail.com


Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot