D-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN D-POIKIEN KOTISIVUILLE

D-ikäisiä ovat 2007- ja 2008-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

Ti 17-n.18.30 Lempoinen
To 17-n. 18.30 Lempoinen
Pe 17-n. 18.30 Lempoinen

1h 15 min salissa ja n.15-20 minuuttia pihalla. Pihalle mennään joka kerta – pukeutuminen sen mukaisesti.

UUTISIA

D-poikien AM-sarjat jatkuvat 8. ja 9. helmikuuta - C-poikaturnaus Lempäälässä 1.2.

15.1.2020

D-poikien Aluemestaruussarja jatkuu vasta helmikuussa tämän vuoden ensimmäisillä turnauksilla. Alkuvuodelle alun perin suunniteltu lohkokierros pelattiinkin 14.-15. joulukuuta, joten tammikuu vapautui turnauksilta.

Lempo Sininen aloittaa vuoden 2020 A-lohkossa Raisiossa, turnaus pelataan sunnuntaina 9. helmikuuta

Lempo Musta aloittaa puolestaan Hämeenlinnassa B-lohkossa lauantaina 8. helmikuuta

Tulospalvelu D-poikien AM-sarja

C-poikien sarja puolestaan jatkuu jo 1. helmikuuta lauantaina kotiturnauksella. Vielä ei ole tiedossa pelipaikkaa. E-pooliturnauksessa ovat mukana Kosken Kaiku, Raision Loimu ja Oriveden Ponnistus.

Tulospalvelu C-junnujen turnaus

Upea startti C-poikapeleille Helsingissä

11.1.2020

Lempo DP matkasi ensimmäiseen ison kentän turnaukseensa Helsinkiin, Puma D1:n vieraaksi. C-poikien alimpaan F-pooliin oli laitettu kaikki uudet, kevätkaudeksi sarjaan ilmoittautuneet joukkueet: Lempo DP, Puma D1, Arsi sekä KAJE.

Lempon pojat lähtivät turnaukseen rohkeasti yhden passarin systeemillä sekä liberolla. Paljon oli uusia asioita tämän päivän "pelikirjassa", mutta siitä huolimatta peli oli oman näköistä - taistelevaa, liikkuvaa ja erinomaisesti puolustavaa. Ja tietty iloista ja kaveria kannustavaa.

Isäntä Puma D1 voitettiin 2-0. KAJEa sekä Haminan Arsia vastaan pelattiin turnauksen parhaat pelit, joista molemmista otettiin 2-1 voitto. Kolmella voitolla Lempo DP otti lohkon ykkössijan ja nousevat näin E-pooliin seuraavalle turnauskierrokselle.

Tulospalvelu


Uusi vuosi alkaa C-poikapeleillä Helsingissä 11. tammikuuta

4.1.2020

Lempo-Volleyn D-pojat lähtevät rohkeasti kevätkaudella pelaamaan D-poikien pelien lisäksi C-poikien sarjaa ja hakemaan kokemusta kuudella pelaamisesta.

Uusi vuosi alkaakin heti C-poikasarjan turnauksella lauantaina 11. tammikuuta. Matkakin on heti niin sanotulle isolle kirkolle eli Helsinkiin. Turnaus pelataan Puistolan Urheilutalolla järjestäjänä Puma.

Lempon pelit alkavat kello 11.30. Muut joukkueet ovat Puma D1, Haminan Arsi ja Luolajan Kajastus (KAJE).

Turnauksen tulospalvelu

 

Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Lempo-Volleyn D-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

D-pojat lähtee keväällä mukaan C-poikien sarjaan yhdellä joukkueella - avausturnaus Helsingissä

15.12.2019

Lempo-Volleyn D-pojat lähtevät kevätkaudella mukaan C-poikien sarjaan. Sen lisäksi jatketaan kahdella joukkueella pelaamista D-poikien sarjassa syyskauden mukaan.

C-poikien sarjaa pelaavat pelaajat koostuvat nykyisistä D-poikapelaajista.

- Tällä haetaan kokemusta C-poikien peleistä eli kuudella pelaamisesta jo ensi kautta ajatellen, kertoo päävalmentaja Pasi Korkola.

Ensimmäinen turnaus pelataan joko lauantaina 11. tai sunnuntaina 12. päivä Helsingissä, järjestäjänä Puma. Mukana turnauksessa ovat Lempo, Puma D1, KAJE ja Arsi.

Turnauksen tulospalvelu

Vuoden viimeisestä turnauksesta Lempo Siniselle 3. sija ja Lempo Musta lohkovoittoon

15.12.2019

Lempo Sininen

Lempon D-poikien Sininen pelasi lauantaina 14.12. Tampereella RaIskun järjestämä  viiden joukkueen A-pooliturnaus. Lempo-Volley Sinisille voitto RaIskusta, häviö LP Kang Kotkille sekä hienolla taistelulla 1-1 tasapelit Loimua sekä VaLePa DP-07 Punaisia vastaan.

Lohko oli tiukka, sillä Lempo oli kolmas neljällä pinnalla, ja lohkovoittaja Loimu nappasi kuusi pinnaa, jonka kanssa Lempo pelasi tasan.

Koska lohkossa oli viisi joukkuetta, pelattiin peleissä vain kaksi erää, ja erävoitosta sai pisteen. Turnaus oli vuoden viimeinen Sinisille. 

tulospalvelu: DP Sininen lauantaina

Sunnuntaina oli Lempo Musta vuoro pelata, B-lohkoturnaus pelattiin Koski Tl:ssä. Tuloksena oli upea lohkovoitto.

Viiden joukkueen turnauksessa pelattiin kaksi erää per peli, ja Lempon saldo oli kuusi voittoerää ja kaksi hävittyä. Erävoitosta sai aina pisteen. Peleistä tuli kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Turnaus oli vuoden viimeinen myös Mustalle joukkueelle.
Syyskauden päättyessä Lempon D-poikien molemmat joukkueet ovat sijoittuneet hienosti kuuden parhaan joukkoon yhteensä 28 joukkueen AM-sarjassa.

Lempo Musta

Vuoden viimeiset turnaukset 14. ja 15. joulukuuta

26.11.2019

Lempo-Volleyn D-poikien vuoden viimeiset Aluemestaruussarjan pelit pelataan joulukuun puolivälissä. Lempo Sininen pelaa A-poolissa Tampereella Rantaperkiön Iskun järjestämässä turnauksessa. Turnaus pelataan lauantaina 14.12. Tarkkaa peliaikataulua ei ole vielä tiedossa.

Mukana ovat Lempo Sininen, Isku, Loimu, LP Kangasala Kotkat ja VaLePa 07 Punainen. Tulospalvelu

Lempo Musta pelaa syyskauden viimeisessä turnauksessa B-poolissa Koski TL:ssä, järjestäjänä Kosken Kaiku. Turnaus pelataan sunnuntaina 15.12. Vielä ei ole tiedossa tarkkaa aikataulua.

Mukana ovat Lempo Musta, KAJE Tiikerit, Kosken Kaiku, Jankko Sininen ja VaLePa 07 Valkoinen.
Tulospalvelu


Kotiturnauksen ja vierasturnauksen viikonloppu

23.11.2019

Lempo-Volleyn D-poikien Aluemestaruussarja-joukkueet hajaantuvat kahdelle paikkakunnalle 23. marraskuuta. Mustalla oli kotiturnaus Lempoisissa, kun Sininen pelasi Vammalassa.

Vammalassa pelatussa A-poolissa Lempo oli kolmen pelin jälkeen kolmas. Voitto tuli 2-1 Jankosta, VaLePa ja Loimu olivat parempia 2-0.

Lempo Sininen tulospalvelu

Kotiturnauksessa Lempäälässä B-poolissa Lempo kaikki kolme peliää 2-0 LP Kangasala Kotkille, Kaje Tiikereille ja Rantaperkiön Iskulle. 

Lempo Musta tulospalvelu

D-pojilla on tänä vuonna jäljellä vielä yksi turnaus AM-sarjaa jäljellä ennen joululomia.

Power Cupin voittopokaali pääsi vitriiniin!

23.11.2019

Lempo-Volleyn D-poikajoukkue pääsi perjantaina 22. marraskuuta todistamaan hienoa toimitusta Hakkarin liikuntahallissa. Viime vuonna osa D-poikajoukkueen pelaajista pelasi E-pojissa Lempäälän Jyryssä, ja joukkue voitti viime kesänä Power Cupin Supersarjan kultaa!

Nyt viime kesän Power Cupin kultapokaali siirrettiin Jyryn palkintovitriiniin Hakkarin liikutahallin paraatipaikalle, missä se on kaikkien ihasteltavana. Pokaalin jalan alle laitettiin lista, missä lukee saavutuksen voittaneet, jotta myös myöhemmin hieno suoritus muistetaan!

Kuvan eturivissä 3/4 kultajoukkueen poikaa sekä valmentaja Pasi Korkola.

Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ!

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

Lempo Mustalla kotiturnaus 23.11., Lempo Sininen matkaa Sastamalaan

4.11.2019

Seuraavat D-poikien turnaukset ovat marraskuun loppupuolella lauantaina 23. marraskuuta. Lempo-Volley Sininen pelaa A-lohkossa Sastamalassa. Muut joukkueet ovat VaLePa, Loimu ja Jankko.

DP Sininen tulospalvelu

Lempo-Volley Musta puolestaan pelaa kotiturnauksen Lempäälässä Lempoisten koulun liikuntasalissa. Lempo Musta pelaa B-lohkossa yhdessä Iskun, LP Kangasalan ja Kajen kanssa.

DP Musta tulospalvelu

Marraskuu alkoi voitoilla ja tappioilla

2.11.2019

Lempo-Volley Musta suuntasi 2A-poolin turnaukseen Kangasalle. Ensimmäinen peli oli tiukka 2-1 vääntö isäntiä vastaan, josta LP Kang Kotkat taisteli tiensä voitoon. VaLePa DP-07 Punaisia ja Loimua vastaan pelatuista peleistä tuli 0-2 tappiot.

Lempo-Volley Sinisten turnaus pelattiin legendraarisessa Hirvihovi-gardenissa Loimaalla. Vastustajina isäntänä toimivan Jankko Sinisten lisäksi KAJE Tiikerit ja VaLePa DP-07 Valkoiset.  Kotiintuomisina Lempon pojilla kolme voittoa, eräsuhteella 6-2. Etenkin kolmansien erien kylmähermoiset ratkaisut lämmittivät valmennusryhmän mieltä.

Kolmen viikon päästä pelataan syyskauden viimeinen turnauskierros, jolloin Lempo-Volley Musta pelaa 3B-poolissa ja Lempo-Volley Sininen 3A-poolissa.

Lempo Musta tulospalvelu

Lempo Sininen tulospalvelu

32 D-junnua mukana tuomarikoulutuksessa

26.10.2019

Torstaina 24. lokakuuta laitettiin pilli suuhun Lempon junnujen toimesta! 32 Lempo-Volleyn D-junnnua oli Lempoisten liikuntahallissa tuomarikoulutuksessa.

Tuomarikouluttajan kanssa mentiin alkuun 20 minuuttia teoriaa, minkä jälkeen pistettiin pelit pystyyn ja kaikki vuorollaan pääsivät harjoittelemaan myös tuomatointia.

Pelit jatkuvat 2. marraskuuta Loimaalla ja Kangasalla

17.10.2019

Lempo-Volleyn D-poikien pelit jatkuvat kauden kolmansilla turnauksilla 2. marraskuuta. Lempo Musta pelaa A-pooliturnauksen Kangasalla. Vastassa ovat LP Kangasala Kotkat, Raision Loimu ja VaLePa 07 Punaiset.

Lempo Musta tulospalvelu

Lempo Sininen puolestaan pelaa samana päivänä B-pooliturnauksen Loimaalla. Vastassa ovat Jankko Sininen, KAJE Tiikerit ja VaLePa 07 Valkoiset.

Lempo Sininen tulospalvelu

Vierasturnaukset Sastamalassa ja Koskella

12.10.2019

Lempo-Volleyn logo, verkkarit ja iloiset juniorit näkyivät jälleen ympäri Lounais-Suomea. Lauantaina 12. lokakuuta pelattiin viiden joukkueen voimin D-junioreiden tyttöjen ja poikien Aluemestaruussarjan ja Tiikeri-sarjan pelejä. 

D-poikien Lempo Sinisillä oli puolestaan hieno turnauspäivä KoKan vieraana Koski Tl:ssä. Lohkovoiton ottanutta Loimua vastaan Lempo pelaasi tiukan, jatkopalloille venyneen pelin, jonka Loimu vei. Yhdellä voitolla ja kahdella häviöllä Lempo-Volley Siniset menevät seuraavalle turnauskierrokselle 2B-pooliin.

Lempo-Volley Mustat matkasivat 1.pooliturnaukseen Sastamalaan, jossa he urakoivat kotiintuomiseksi kaksi voittoa ja yhden häviön. Lohkon kakkossija oikeuttaa A-poolipaikkaan seuraavalla turnauskierroksella.

Jälleen upeaa, kun iloiset ja yritteliäät lempolaiset ovat näyttäneet hyvää esimerkkiä eri puolilla Pirkanmaata seuraa hienosti edustaen!

Lauantain tulospalvelusivut:

DP Musta
DP Sininen

Seuraavat turnaukset molemmilla joukkueilla 12.10.

2.10.2019

Lempo-Volleyn D-poikien kauden toiset turnaukset pelataan lauantaina 12. lokakuuta. Kausi alkoi tasonmittausturnauksilla, ja nyt päästään ensimmäisiin lohkoturnauksiin.

Lempo Musta pelaa lauantaina 12.10. Sastamalassa. Vastassa ovat VaLePa 07 Valkoiset, LP Kangasala Kotkat ja OrPo White.

Tulospalvelusivu

Lempo Sininen pelaa niin ikään lauantaina 12.10 Koskella. Vastassa ovat Kosken Kaiku, Raision Loimu ja VaLePa 07 Punaiset.

Tulospalvelusivu

D-pojat katsovat jo tulevaisuuteen

1.10.2019

Lempo-Volleyn D-poikien joukkueenjohtaja Jonna pääsi kertomaan joukkueen kuulumisia uuden kauden alettua Lempon Seurablogiin!

Jonna kertoo joukkueen tulevasta kaudesta ja jo tähtäimestä tulevina vuosina, kuinka jo valmistaudutaan kuudella pelaamiseen.

LUE SEURABLOGI TÄÄLTÄ

Lempo oli tyly isäntä kotiturnauksessa

21.9.2019

Lempo-Volleyn D-junoreilla alkoi uuden kauden pelit vauhdilla. Lauantaina 21. syyskuuta kaikki viisi joukkuetta olivat heti tulessa, neljällä oli kotiturnaus Lempäälässä ja yksi joukkue matkasi Ylöjärvelle.

D-pojilla Musta ja Valkoinen pelasivat AM-sarjan tasonmittausturnaukset Lempoisissa. Kotiturnaus meni mukavasti, vaikka joukkueet olivat eri lohkoissa. Kolmella kentällä pelatessa turnaus meni mukavasti läppi, ja pojat ja taustat ehtivät mukaan seuraamaan miesten 1-sarjapeliä.

Lempon pojat olivat tylyjä vieraita: kahdella joukkueella viisi peliä, viisi voittoa eikä yhtään erähäviötä. Niinpä molemmat Lempon joukkueet voittivat lohkonsa.

- Oli niin kiva nähdä, kuinka pojat pelasivat yhtenä joukkueena ja joukkueen eteen, joukkueen jojo Jonna ihasteli.

TULOSPALVELUSIVU  DP MUSTA

TULOSPALVELUSIVU DP SININEN

Toinen harkkapeli Kangasalla

18.9.2019

Lempo-Volleyn D-pojat pelasi toisen harjoituspelin Kangasalla LP Kangasalaa vastaan tiistaina 17. syyskuuta. Joukkueet kohtasivat jo viikko sitten samassa paikassa.

Lempo-Volleyn laajasta pelaajaringistä oli tällä kertaa mukana toinen puoli, kun toinen oli pelaamassa edelliskerralla.

Tällä kertaa peli päättyi kotijoukkueen 4-1-voittoon. Treenivuoron aikana ehdittiin pelaamaan mukavat viisi erää. Iso kiitos Kangasalle kutsusta ja hyvästä treeniseurasta.

Pelit alkavatkin D-poikien kahdella joukkueella, Mustalla ja Sinisellä, tulevana viikonloppuna. Aluemestaruussarja alkaa kotiturnauksilla Lempoisten koululla lauantaina 21.9.

Sarjapelit starttaavat tulevana viikonloppuna!

16.9.2019

D-pojat pelaavat Lounais-Suomen Aluemestaruussarjaa (AM) kahdella joukkueella, Lempo-Volley Musta ja Lempo-Volley Sininen.

Molempien joukkueiden ensimmäiset turnaukset pelataan lauantaina 21. syyskuuta Lempoisten koululla Lempäälässä. Kausi alkaa tasonmittausturnauksilla. Pelataan kolmella kentällä, niin kahden lohkon pelit saadaan mahdutettua samaan paikkaan.

Lempo-Volley Musta kohtaa Isku-Veikot, KAJE Karhut ja VaLePa 08 -joukkueet.

Lempo-Volley Sininen kohtaa omassa lohkossaan KAJE Tiikerit ja Koijärven Kunnon.

Otteluohjelmat löytyvät Ottelut-sivulta

AJO-OHJEET LEMPOISTEN KOULULLE

D-pojilla harkkapeli Kangasalla

11.9.2019

LP Kangasala Kotkat - Lempo-Volley 2-4 (15-7, 12-15, 11-15, 14-16, 15-4, 12-15)
Lempo-Volleyn D-pojista puolet matkasi Kangasalle pelaamaan harjoituspeliä LP Kangasalan Kotkia vastaan. Saliajan puitteissa ehdittiin pelata kuusi erää 15 pisteeseen. Erät menivät Lempolle 4-2.

Peli oli kauden alkuun tyypillistä - paikoitellen virheiden sävyttämää, mutta välillä nähtiin muutamia makeita lyöntejäkin. Peli oli nousujohteista ja viimeisessä erässä saatiin seurata hienoja suorituksia verkon molemmin puolin.

Kiitos LP Kangasalle, että saimme tulla vieraaksenne! Otetaan ensi viikolla uusiksi  - silloin Lempolla mukana toinen puolisko kahdestatoista pelaajastamme.

Sarjapelit alkavat Lempo Mustalla ja Sinisellä 21.9. kotiturnauksilla AM-sarjan tasonmittausturnauksilla

6.9.2019

Lempo-Volleyn D-poikien sarjakauden alkuun on enää muutama viikko! Loppukesä ja syksy on harjoiteltu tiukasti yhdessä, ja viimein on aika päästä takaisin pelikentille.

D-pojat pelaavat Lounais-Suomen Aluemestaruussarjaa (AM) kahdella joukkueella, Lempo-Volley Musta ja Lempo-Volley Sininen.

Molempien joukkueiden ensimmäiset turnaukset pelataan lauantaina 21. syyskuuta Lempoisten koululla Lempäälässä. Kausi alkaa tasonmittausturnauksilla. Pelataan kolmella kentällä, niin kahden lohkon pelit saadaan mahdutettua samaan paikkaan.

Lempo-Volley Musta kohtaa Isku-Veikot, KAJE Karhut ja VaLePa 08 -joukkueet.

Lempo-Volley Sininen kohtaa omassa lohkossaan KAJE Tiikerit ja Koijärven Kunnon.

Otteluohjelmat löytyvät Ottelut-sivulta

AJO-OHJEET LEMPOISTEN KOULULLE

Harkkapelejä LP Kangasalaa vastaan

6.9.2019

Lempo-Volleyn D-pojat pelaavat kaksi harkkapelit Kangasalla LP Kangasalan poikia vastaan. 
ti 10.9. LP Kangasala - Lempo-Volley
ti 17.9. LP Kangasala - Lempo-Volley

Talvivuorot alkavat ma 2.9.

1.9.2019

D-poikien kesätreenit Hakkarissa vaihtuvat 2.9.2019 alkaen talven treenivuoroihin Lempoisten liikuntahallille. 

Paikka:  Lempoisten liikuntahalli   

Tiistai klo 17:00 – n.18:30
Torstai klo 17:00 – n.18:30
Perjantai klo 17:00 – n.18:30

1h 15 min salissa ja n.15-20 minuuttia pihalla. Pihalle mennään joka kerta – pukeutuminen sen mukaisesti.

D-poikien treeniajat vk 33-35

12.8.2019

vko 33-35 (12.8.-1.9.2019)
Paikka: Hakkari
Päivät: tiistai ja torstai
Aika: klo 18-20
Aluksi 0,5h ulkona ja sen jälkeen 1,5h salissa. 
Kokoonnutaan klo 18:00 jäähallin viereisellä hiekkakentällä. 

terveisin jojo Jonna

Loppukauden treeniajat päivitetään, kun vuorolista saadaan viimeisteltyä.

D-poikien kausi alkaa - lähde mukaan toimintaan!

10.8.2019

Lempo-Volleyn D-poikien joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! Joukkue aloittaa toimintaansa koulujen alettua.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset D-poikien joukkueenjohtaja Jonna Korkolalle

Jonna Korkola
jonna.korkola(a)gmail.com
Puh. 040 7735822

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!

D-pojat kahdella joukkueella mukana Powerissa Rovaniemellä

9.6.2019

Lempo/Jyryn D-pojat lähtvät Rovaniemen Power Cupiin kahden joukkueen voimin, Jyry Musta ja Oranssi.

Lopulliset sijoitukset: 

Jyry Musta D-pojat Supersarja 13.
Jyry Oranssi D-pojat Supersarja 15.

Jyry Mustan ottelut:

Jyry-Karavella D3 2-0 (25-13, 25-10)
LP Kangasala-Jyry 0-2 (17-25, 20-25)
NaPa-Jyry 0-2 (13-25, 23-25)
Jyry-VanLe 2-1 (25-19, 20-25, 15-10)
Pärnu SK 1-Jyry 2-1 (25-14, 20-25, 16-14)

Selver 2-Jyry 0-2 (26-28, 13-25)
Jyry Oranssi-Jyry 1-2 (19-25, 25-17, 10-15)
KempeLe Zoom-Jyry 2-1 (20-25, 25-14, 15-7)
Jyry-KauWi 2-1 (12-25, 25-21, 17-15)
Jyry-Isku 0-2 (19-25, 17-25)
Jyry-Tsemppi-82 0-2 (21-25, 9-25)

Tulospalvelu joukkuesivu

Jyry Oranssin ottelut:

Jyry-Krive 0-2 (21-25, 18-25)
KAJE Tiikerit-Jyry 0-2 (24-26, 20-25)
Jyry-Selver 2 2-0 (25-12, 26-24)
PuMa King-Jyry 1-2 (25-21, 22-25, 16-18)
Jyry-Sampo 2-1 (25-17, 23-25, 18-16)

Jyry-Jyry Musta 1-2 (19-25, 25-17, 10-15)
Jyry-VaLePa Kuga 0-2 (16-25, 17-25)
Jyry-OlsHe A 2-0 (25-20, 25-15)
Jyry-OrPo 2-0 (25-17, 25-15)
LP Kangasala-Jyry 2-0 (25-19, 25-13)
Selver 1-Jyry 2-0 (25-14, 25-8)

Tulospalvelu joukkuesivu

Kuva 1: Jonna Korkola. Jyry Oranssi vikan pelin jälkeen

Kuva 2: Toni Nyström. Jyry Mustat ruokalevolla