D-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN D-POIKIEN KOTISIVUILLE

D-ikäisiä ovat 2009-2010-syntyneet kaudella 2021-2022.

UUTISIA

Lempon Valkoiselle upeasti Power Cupin hopeaa!

1.8.2021

Lempo-Volleyn D-pojat Valkoinen voitti mahtavasti Supersarjan hopeaa Power Cupissa 2021!

Samalla mitali oli Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäinem Power-mitali! Vuonna 2020 Power peruttiin ja 2019 tuli vielä LeKin ja Jyryn nimillä kaksi mitalia.

Lähes samoista pelaajista koostunut joukkue voitti E-pojissa Power Cupin kultaa 2019 Kuopiossa.

Välierässä Lempo voitti VaLePa Mustan 2-0. KAJE Tiikerit oli finaalissa parempi 2-1, onnittelut heille! Kolmas erä päättyi KAJElle 15-8. D-pojilla oli hieno turnaus, yhtä vaille kaikista peleistä voitot.

Kiitos tämän vuoden normaalia tiiviimmästä Powerista. Paljon hienoja hetkiä ja yhdessäoloa! Lempolla oli mukana poikkeusvuoden Powerissa vain kolme joukkuetta, ja loppusaldo kolmella välieräpaikalla ja yhdellä mitalilla oli upea!

D-pojat Supersarja lopputulokset:
1. KAJE Tiikerit
2. Lempo-Volley Valkoinen
3. VaLePa Musta
4. Mahti

Lempon Valkoinen voittamattomana Powerin välieriin

31.7.2021

Power Cup Salossa on edennyt kolmen päivän jälkeen sunnuntain mitalipeleihin. Lempolaiset ovat pärjänneet hienosti: kaikki kolme joukkuetta ovat mukana välierissä sunnuntaina.

D-poikien Supersarjassa Lempo Valkoinen pelaa myös välierissä, Lempo voitti alkulohkonsa ja jatkosarjansa. Tähän mennessä Lempo on pelannut kymmenen peliä, voittanut kaikki ja hävinnyt yhden erän.

Sunnuntain välierässä vastaan tulee VaLePa Musta. Toisessa välierässä pelaavat Mahti ja KAJE Tiikerit. Välierä alkaa kello 10 ja finaali tai pronssipeli kello 12.

Mitaliottelut:

Su 1.8. Välierä Lempo-Volley Valkoinen - VaLePa Musta klo 10
Su 1.8. klo 12 finaali ja pronssiottelu

D-poikien loppupelien tulospalvelu

Lempon D-pojat mukana Power Cupissa

28.7.2021

Power Cup päästään järjestämään tänä kesänä viime vuoden tauon jälkeen, tosin normaalia pienempänä tapahtumana. Salossa pelataan torstaista 29.7 sunnuntaihin 1.8. asti.

Tänä vuonna Lempo ei järjestänyt koronatilanteen vuoksi yhteistä koko seuran turnausmatkaa. Koko Power Cup on koronatilanteen vuoksi järjestelty hyvin tarkasti ja rajoituksien mukaan. Turnauksen joukkuemääriä sarjoissa on rajoitettu ja Poweria pelataan vain B-E-junioreiden sarjoissa.

Lempon D-pojat ovat mukana ja pelaavat Supersarjassa. Lempo Valkoinen koostuu pojista, jotka viime kaudella pelasivat Aluemestaruussarjaan A-poolissa ja nousevat C-poikiin ensi kaudeksi.

joukkueen tulospalvelusivu

Joukkueen pelit alkavat torstaina kahdella pelillä. Alkulohkossa on seitsemän joukkuetta. Pelien tuloksia voit seurata yllä olevan tulospalvelulinkin kautta ja esimerkiksi lataamalla Power Cupin sovelluksen.

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

D-poikien joukkuekuva 2020-2021.

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa D-poikien ryhmä myös tulevalla kaudella.

D-poikien sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa tulevan kauden D-poikien joukkuerakenteesta. 09-ikäluokan ryhmä jatkaa ja 10-ikäluokka nousee E-pojista D-poikiin. Tulevan kauden peli- ja treeniryhmät muodostuvat kesän ja alkusyksyn aikana. 

Mukaan mahtuu myös uusia harrastajia ja kokeilijoita!

Yhteystiedot:

D09:

Seppo Karvonen, valmentaja
040 0737148
seppo.karvonen(a)luukku.com

Anu Vesanen, joukkueenjohtaja
a.h.vesanen(a)gmail.com

D10:

Ei vielä vahvistettuja yhteyshenkilöitä. Yhteyttä voi ottaa 09-ikäluokan yhteyshenkilöihin.

D-pojat Valkoinen lähdössä Salon Power Cupiin

18.5.2021

Lempo-Volleyn D-pojista Salon Power Cupiin on lähdössä Lempo Valkoinen. Poweri pelataan tänä kesänä pelataan 29.7.-1.8.2021. Lempo Valkoinen pelaa D-poikien Supersarjaa. D-pojat Valkoinen pelasi kaudela 2020-2021 vielä D-ikäisiä, ja Power Cup pelataan edellisen lentiskauden ikäluokilla.

Tänä vuonna Power Cup on typistetty koronatilanteen vuoksi vain ikäluokille C, D ja E.

Myös joukkuemäärää on pienennetty pelattavissa sarjoissa. Samoin ajankohta siirtyi alkukesästä heinä-elokuun taitteeseen.

Kesällä 2020 Power Cupia ei pelattu ollenkaan koronan vuoksi

Täältä voi lukea lisää Power Cupin uusitusta rungosta koronakesälle.

Power Cupin kotisivut