E-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN E-POIKIEN KOTISIVUILLE

E-ikäisiä ovat 2010-2011-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

E-pojille löytyi valmentaja tulevalle kaudelle

12.8.2020

E-pojille haettiin elokuun alussa valmentajaa. Joukkueen kokouksessa sovittiin, että tulevan kauden joukkueen päävalmentaja on Jaakko Sieppi.

Joukkueenjohtajana toimii Pekka Norri ja rahasntonhoitajana Aino Sieppi.

Jos joukkueessa pelaaminen kiinnostaa, ole yhteydessä Jaakkoon tai Pekkaan. Lisätietoa uusille pelaajille löytyy alempaa uutisista.

Jaakko Sieppi, päävalmentaja E-pojat
Puh. 0400 654624
S-posti: jaakko.e.sieppi(a)gmail.com

Pekka Norri, joukkueenjohtaja, E-pojat
Puh. 040 7510146
S-posti: pekka.norri(a)gmail.com

E-pojille etsitään valmentajaa kaudelle 2020-2021 - uusia pelaajia mahtuu mukaan

10.8.2020

Lempo-Volley etsii vielä tulevalle lentopallokaudelle 2020-2021 vastuuvalmentajia E-poikien ikäluokalle. Tällä hetkellä joukkueelta puuttuu vastuuvalmentaja, eikä joukkueen toiminta voi käynnistyä ilman valmentajaa.

E-poikiin mahtuvat ikäluokat 2010 ja 2011. Ikäluokassa on ollut toimintaa kaudella 2019-2020 ja viime kaudelta pelaajia on mukana, mutta valmentaja siirtyi ylempiin ikäluokkiin tälle kaudelle, sen vuoksi näille joukkueille kaivataan uusia toimihenkilöitä.

Myös muina toimihenkilöinä, kuten joukkueenjohtajana, apuvalmentajana ja rahastonhoitajana voi liittyä joukkueen toimintaan.

E-poikiin mahtuu myös uusia pelaajia mukaan. Toiminnan on tarkoitus käynnistyä elokuun lopupuolella/syyskuun alussa.

Lentopallokokemuksesta on hyötyä, mutta sitä ei valmentajana toimimiseen näissä ikäluokissa edellytetä. Kokematon valmentaja saa apua ja koulutusta seuran puolesta.

Jos toimiminen E-pojissa kiinnostaa, ota yhteyttä Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montoseen.

Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi 


Tällaista on harrastaa lentistä Lempon E-pojissa

1.8.2020

Lempo-Volleyn E-poikiin mahtuu uusia pelaajia ja taustavoimia kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon E-junioreiden toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. E-poikien sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

E-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalle kaudelle Lempo-Volleyn on tarkoitus saada pystyyn E-poikien joukkue. Tällä hetkelle joukkueelle etsitään innokkaita taustatoimijoita sekä pelaajia.

E-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti E-pojissa pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Jaakko Sieppi, joukkueenjohtaja
jaakko.e.sieppi@gmail.com
0400654624

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot