E-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN E-POIKIEN KOTISIVUILLE

E-ikäisiä ovat 2011-2012-syntyneet kaudella 2021-2022.

UUTISIA

Lempon Pyssyt Powerissa hienosti neljäs!

1.8.2021

Lempo-Volley Pyssyt pelasi itsensä hienosti neljänneksi E-poikien Tiikerisarjassa Salon Power Cupissa.

E-pojat hävisivät sunnuntaina välierän helsinkiläiselle NaLelle 0-2 ja pronssipelin 1-2 LaihLu Mamboille. Kolmas erä päättyi 15-13 LaihLulle.

Kiitos tämän vuoden normaalia tiiviimmästä Powerista. Paljon hienoja hetkiä ja yhdessäoloa! Lempolla oli mukana poikkeusvuoden Powerissa vain kolme joukkuetta, ja loppusaldo kolmella välieräpaikalla ja yhdellä mitalilla oli upea!

E-pojat Tiikerisarja lopputulokset:
1. NaLe
2. NarPa
3. LaihLu Mambat
4. Lempo-Volley Pyssyt

Lempon Pyssyt eteni Powerin mitalipeleihin

31.7.2021

Power Cup Salossa on edennyt kolmen päivän jälkeen sunnuntain mitalipeleihin. Lempolaiset ovat pärjänneet hienosti: kaikki kolme joukkuetta ovat mukana välierissä sunnuntaina.

E-poikien Tsemppisarjassa Lempo-Volley Pyssyt voitti alkulohkonsa ja oli jatkolohkonsa toinen. Sunnuntain välierässä vastaan tulee NaLe Helsingistä. Toisessa välierässä pelaavat LaihLu Mambat ja NarPa. Välierä alkaa kello 10 ja finaali tai pronssipeli kello 12.

Mitaliottelut:

Su 1.8. Välierä Lempo Pyssyt - NaLe Helsinki klo 10
Su 1.8. klo 12 finaali tai pronssiottelu

E-poikien loppupelien ohjelma

Lempon E-pojat mukana Power Cupissa

28.7.2021

Power Cup päästään järjestämään tänä kesänä viime vuoden tauon jälkeen, tosin normaalia pienempänä tapahtumana. Salossa pelataan torstaista 29.7 sunnuntaihin 1.8. asti.

Tänä vuonna Lempo ei järjestänyt koronatilanteen vuoksi yhteistä koko seuran turnausmatkaa. Koko Power Cup on koronatilanteen vuoksi järjestelty hyvin tarkasti ja rajoituksien mukaan. Turnauksen joukkuemääriä sarjoissa on rajoitettu ja Poweria pelataan vain B-E-junioreiden sarjoissa.

Lempon E-pojat ovat mukana ja pelaavat Tsemppisarjassa. Lempo Pyssyt koostuu viime kaudella F- ja E-poikien sarjaa pelaavista pelaajista, jotka nousevat tulevalle kaudelle E-ikäisiin.

joukkueen tulospalvelusivu

Joukkueen pelit alkavat torstaina kahdella pelillä. Alkulohkossa on kuusi joukkuetta. Pelien tuloksia voit seurata yllä olevan tulospalvelulinkin kautta ja esimerkiksi lataamalla Power Cupin sovelluksen.

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

F-pojat nousevat tulevalle pelikaudelle E-ikäisiin.

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa E-poikien ryhmä myös tulevalla kaudella.

E-poikien sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Viime kauden F-poikia nousee E-poikiin tulevalle kaudella. Tulevalla kaudella E-pojilla on useampi peliryhmä, jotka tarkentuvat syksyllä.

Mukaan mahtuu myös uusia harrastajia ja kokeilijoita!

Yhteystiedot:

Virpi Ollila, päävalmentaja
040 7216553
virpi.ollila(a)gmail.com

Joannina Mattsson, joukkueenjohtaja
040 4147414
joannina.m(a)gmail.com

E-pojat eivät ole lähdössä Salon Poweriin

18.5.2021

Lempon E-pojista ei ole tällä hetkellä lähdössä joukkueita mukaan Salon Power Cupiin kesällä 2021 koronatilanteen ollessa vielä päällä. Myöskään tulevalle kaudella E-ikäisiin nousevat F-pojat eivät ole lähdössä Poweriin.

Tänä vuonna Poweri järjestetään poikkeustavalla. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Joukkuemäärää on myös rajattu 400 joukkueeseen, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista