Junioreiden kaudet edenneet jo pitkälle - pian alkavat välierävaiheet: lue tilannekatsaus

12.2.2020

Junioreiden kaudet jokaisessa ikäluokassa ovat edenneet jo niin pitkälle, että hiljalleen aletaan lähestymään jo kauden viimeisimpiä turnauksia. Samalla se tarkoittaa, että jokaviikonloppuinen usean joukkueen pelitahti hieman hellittää. Seuraavana viikonloppuna pelaavat vain F-juniorit sekä miesten 2-sarja.

SM-sarjaa pelaavissa C- ja B-junioreissa on edetty välieräturnausvaiheeseen. Välieräturnaukset pelataan maaliskuussa, joten joukkueet pääsevät valmistautumaan hyvin. SM-välierissä on Lempo-Volleylta peräti neljä joukkuetta: B03-tytöt, B-pojat 1, C05-tytöt ja C-pojat 1.

C-tytöissä SM-finaaleihin pääsee ikäluokan 16 parasta, ja B-tytöissä ja B- ja C-pojissa 12 parasta joukkuetta. Lempon C-tytöt pelaavat SM-välierät 14. tai 15.3. Pieksamäellä, C-pojat pelaavat 14.3. Loimaalla. B-tytöt pelaavat 28.3. kotiturnauksen Lempäälässä ja B-pojat 28.3. Raisiossa.

SM-sarjaa pelaavissa ikäluokissa on myös muita Lempon joukkueita, jotka pelaavat välieräturnauksia alemmissa sijoituksissa. B-poikien 2-joukkue pelaa sijoista 19-31, C-poikien sarjaa pelaava D-ikäisten joukkue pelaa välierässään sijoista 19-30. B04-tytöt pelaavat omassa välierässään sijoista 37-52, ja C06-tytöt pelaavat kotiturnauksessaan sijoista 46-60. Tyttöjunioreissa joukkueita on mukana selvästi enemmän, C-tyttöjen SM-sarjassa joukkueita on yli 100.

D-, E ja F-juniorit pelaavat Lounais-Suomen alueellisia sarjoja Aluemestaruussarjoissa ja Tiikeri-sarjoissa. Myös nuoremmilla junioreilla lähestytään kauden viimeisimpiä turnauksia.

D-junioreilla on jäljellä 6. poolikierros, jonka jälkeen on välieräturnaus, ja sen jälkeen mahdollisesti AM-finaalit. Pojissa Lempo Sininen pelaa seuraavalla kierroksella A-poolissa ja Musta C2-poolissa. D-tytöissä Lempo Valkoinen pelaa seuraavaksi C2-poolissa ja Musta C4-poolissa. D-pojat ovat jo varmistaneet paikat A-välieriin, tytöissä seuraavien lohkojen kaksi parasta pääsevät A-välieriin. Lempo Sininen pelaa D-tyttöjen Tiikeri-sarjaa, jossa myös edessä yksi pooliturnaus ja välieräturnaus.

E-junioreissa pojissa Lempo Sininen ja Musta pelaavat AM-sarjassa seuraavassa turnauksessa B-poolissa. Myös E-pojissa pelataan vielä välierä- ja finaaliturnaukset. E-ikäisten Tiikeri-sarjaa pelaa tyttöjen Lila ja Pinkki ja poikien Valkoinen ja Pyssyt (F-ikäisten joukkue). Heillä on vielä yksi sarjaturnaus ja finaaliturnaukset.

F-ikäisillä on edessä vielä kaksi sarjaturnausta sekä lopputurnaus, joista toinen tulevana viikonloppuna. F-juniorien kausi huipentuu 18.4. Lounais-Suomen lopputurnaukseen kauppakeskus Ideaparkissa Lempäälässä.

Lempo-Volleyn kaikkien joukkueiden pelejä voit seurata etusivun tapahtumakalenterista, sinne lisätään pelejä ja turnauksia sitä mukaa, kun ne tulevat tulospalveluun.

Täältä voi tutustua C- ja B-juniorien sarjamääräyksiin ja pelikaavioihin

Täältä voi tutustua D-F-ikäisten sarjamääräyksiin ja peliohjelmiin 

Lisäksi miesten sarjat alkavat lähestyä pudotuspelejä. Miesten 1-sarjassa Lempo-Volley varmisti jo historiallisen runkosarjan voiton. Runkosarjaa on jäljellä vielä yksi peli 23.2.. ja pudotuspelit alkavat puolivälierissä Lempäälässä joko 7. tai 8. maaliskuuta.

Miesten 2-sarjassa Lempo-Volley on lähellä varmistaa pudotuspelipaikkansa. 2-sarjan runkosarja päättyy 8.3. Pudotuspelit alkavat 14. tai 15.3.