Lempon viikonloppuun mahtui upea paikallispelivoitto, Lounalentis cupin hopea ja paljon tiukkoja otteluita

5.2.2023

Lempo-Volleyn helmikuun ensimmäinen viikonloppu sujui tutusti pelien parissa.

Lauantai 4.2.

Lempon launtai toi useita hienoja pelejä ja turnauksia. Miesten 1-sarjajoukkue otti paikallispelissä maistuvan 3-1-voiton Rantaperkiön Iskusta.

B-tytöt pelasivat kolmen joukkueen voimin. B1 Lempo B1 lähti kahdeksalla tytöllä Perniöön hakemaan SM-välieräpaikkaa. Pienestä oli kiinni, nelossijan myötä välierähaave haihtui.

Lempo B2 kävi Ylöjärvellä ja otti komean turnausvoiton kolmella voitolla! Samassa turnauksessa pelannut Lempo B3 oli turnauksen kolmas.

E-Tytöt kävivät Hämeenlinnassa kahdella joukkueella. Tuli voittoja, niukkoja taisteluita ja roppakaupalla turnauskokemusta.

E-pojista Tykit, Pyssyt ja Torpedot pelasivat kotiturnauksessa. Pojat olivat tylyjä isäntiä ainoalle vierasjoukkueelle ja taistelivat keskenään lohkon kärkipaikoista.

Sunnuntai 5.2.

Lempo-Volleyn C1-tytöille Lounalentis Cupin hopeaa. Sunnuntaina pelattiin finaali LP Kangasalaa vastaan Kauppi Sports Centerin upeissa Suomen cupin olosuhteissa. Finaalissa LPK oli parempi 2-0 (25-19, 25-15). Onnea Kangasalalle mestaruudesta!

Sunnuntaina pelattiin E-poikien Aluemestaruussarjan kotiturnaus Sääksillä. Lempolle saldoksi kaksi voittoa ja yksi tappio päivän peleistä.

Aikuisten sarjoissa naisten 1-sarjassa Lempo-Volley pelasi Kuortaneella. Pisteitä ei karttunut, kun Kuortane voitti tiukan pelin 3-1.

2-sarjoissa Lempon naiset voittivat upeasti AitRin 3-2 ylemmässä jatkosarjassa. Lempo nousi 0-2-tappiosta voittoon. Miesten 2-sarjassa Lempo hävisi PuMalle niukasti 2-3. Lempon runkosarja päättyi ja seuraavaksi edessä on pudotuspelit.