Aloita lentopallo Lempo-Volleyssa - juniori-ikäluokkiin mahtuu uusia harrastajia

14.8.2022

Etsitkö uutta harrastusta? Lempo-Volleyn juniorijoukkueisiin mahtuu uusia pelaajia ja joukkueet ovat joko aloittamassa tai aloittaneet harjoittelun.

Nuorimmissa ikäluokissa mukaan mahtuu pelaajia. Lempolla on juniorijoukkueet F-junnuista A-junnuihin sekä vielä nuoremmille Pallokoulu.

Uusia pelaajia mahtuu mukaan ryhmiin:

E-poikien ja D-tyttöjen AM-sarjan joukkueet ovat melko täynnä. Näistä ryhmistä kiinnostuneet voivat toki myös ottaa yhteyttä joukkueisiin.

Myös valmentajia taustajoukkoja etsitään muutamille ikäluokille. E-tyttöjen ja D-poikien toiminta käynnistyy kerran viikossa, valmentajan löytyessä ryhmillä on myös useampi harjoituskerta varattuna viikossa. Ryhmät käynnistetään Lempon junioripäällikkö Tuomas Alatalon vetäminä syksyllä. DT Tiikerit harjoittelee elokuun yhdessä DT AM -joukkueen kanssa.

Vanhemmissa C-A-ikäluokissa kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteys joukkueen yhteyshenkilöön ja tiedustella joukkueen tilannetta.

Tule rohkeasti kokeilemaan ja katsomaan, millaista toiminta on.

LISÄTIETOJA:
Täältä juniorijoukkueiden yhteystiedot

Täältä lisätietoa lentopallosta harrastuksena ja Lempo-Volleyn junioritoiminnasta

IKÄLUOKAT, TREENIAJAT JA -PAIKAT 

Pallokoulu: Maanantai Kanavan koulu 17-18 (Ensimmäinen kerta 5.9.)

F-juniorit: Torstai Kanavan koulu 17-18 (Ensimmäinen kerta 18.8.)

E-tytöt: Maanantai Kanavan koulu 18.30-20 (Ensimmäinen kerta 22.8.)

D-tytöt Tiikeri: Treenit yhdessä D AM -joukkueen kanssa elokuussa, täällä treenivuorot, Tiikeri-joukkueen omat treenit syyskuusta alkaen.

D-pojat: Maanantai Kanavan koulu 17-18.30 (Ensimmäinen kerta 15.8.)