E-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN E-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

E-ikäisiä ovat 2010-2011-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

E-tyttöjen harjoituskausi startannut - sarjapelit alkavat lokakuussa

11.9.2020

Lempo-Volleyn E-tyttöjen kausi on alkanut syyskuussa joukkueharjoitusten myötä. 

Tämän kauden joukkueessa on uusia pelaajia ja taustajoukkojakin viime kauden Lempon F-tyttöjoukkueesta ja muutamia uusia harrastajiakin on tullut mukaan.

Uusia pelaajia mahtuu vielä. Kiinnostuneet, ottakaa yhteys päävalmentaja Sebastianiin.

040 7506912
sebastian.kulkula(a)gmail.com

E-tytöt pelaavat useammalla pelijoukkueella tämän kauden Lounais-Suomen E-tyttöjen sarjoja. Sarjapelit alkavat 3.10.

Tällaista on harrastaa lentistä Lempon E-tytöissä

1.8.2020

Lempo-Volleyn E-tyttöihin mahtuu uusia pelaajia ja taustatoimijoita kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon E-junioreiden toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. E-tyttöjen sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

E-tytöt kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on E-tytöissä useampi pelijoukkue, jotka pelaavat Lounais-Suomen sarjoja. Viime kauden E-tyttöjen lisäksi joukkueessa on muutamia viime kaudella F-tytöistä vanhenneita pelaajia.

E-tyttöjen kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti E-tytöissä pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Sebastian Kulkula, päävalmentaja
040 7506912
sebastian.kulkula(a)gmail.com


Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot