B-junnut lohkokolmosiksi - 1-sarjassa Lempo edelleen voittamaton, 2-sarjassa voitto ja tappio

10.10.2020

Lauantai 10.10. tarjosi kolmen joukkueen lentopalloiloa, kun B-tytöt ja B-pojat sekä miesten 1-sarjajoukkue oli pelikentillä.

Miesten 1-sarjassa Lempo jatkaa sarjakärjessä kahdella voitolla kahdesta pelistä. Lempo on yhä ilman erätappioita, kun Pälkäneen Luja-Lukko kaatui Hakkarin kotisalissa 3-0 (25-18, 25-19, 25-16).

Otteluraportin voi lukea täältä

B-junnuilla tulos oli identtinen: molemmilla yksi voitto ja kaksi tappiota sekä tasonmittausturnauksien lohkojen kolmannet sijat.

B-pojat pelasivat kotiturnauksen Sääksjärven koululla. Joukkue oli B-ikäisiin nuori, sillä kentällä oli kolme Lempon C-junioria. Alue-SM-kisoissakin ollut C-poikakolmikko pelasikin hienosti vanhempien sarjassa.

Lempo voitti helsinkiläisen PuMa2:n ja hävisi Iskulle ja lohkovoittaja KaPolle. Pelit jatkuvat D2-poolissa.

B-tytöt ovat vielä nuori joukkue sarjaansa, sillä iso osa nousi tälle kaudella C-ikäisistä uuteen ikäluokkaan. Sastamalassa Lempo voitti avauspelissään emäntäjoukkue FC-57. Kahdessa muussa pelissä tulivat tappiot OrPolle ja päätöspelissä lohkovoittaja Vampulan Urheilijoille. Lempon pelit jatkuvat E-poolissa.

Lauantain tulospalvelut:

La 10.10. B-pojat tasonmittausturnaus Lempäälässä
La 10.10. B-tytöt tasonmittausturnaus Sastamalassa
La 10.10. 1-sarjaa Lempo - Luja-Lukko 3-0

Sunnuntaina pelattiin 2-sarjaa miehissä ja naisissa.

Lempon naiset nappasivat kolmannen voittonsa putkeen, ja jatkaa voittamattomana. KaLe kaatui Kaukajärvellä 3-1, ja samalla täysi pistepotti oli joukkueen ensimmäinen.

Lempon miehet joutuivat toteamaan ennakkosuosikki Hollolan Salpiksen paremmaksi erin 3-0.

Raportti:

Naisten 2-sarja
Miesten 2-sarja

Ensi viikolla miesten 1-sarjaa sunnuntaina vieraissa Lempo-Kuortane. Naisten 2-sarjaa pelataan ensi lauantaina Hakkarissa: paikallispeli Lempo-VesVi. Miesten 2-sarjassa on vapaa viikonloppu.

Kuvissa B-tytöt Sastamalassa ja B-pojat Sääksjärvellä. Pääkuva 1-sarjapelistä (kuva: Kari Kautto)