Nyt on loistava aika aloittaa lentopallon harrastaminen Lempo-Volleyssa!

16.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Lempo-Volleyn joukkueet kaudella 2021-2022

JUNIORIJOUKKUEET

Pallokoulu (2014-2015)
F-juniorit (2013-2014)
E-tytöt (2011-2012) ja E-pojat (2012-2013) 
D-tytöt (2009-2010) ja D-pojat (2009-2011)
C-tytöt ja C-pojat (2007-2008)
B-tytöt (2005-2006) (ei B-poikien joukkuetta)
A-tytöt ja A-pojat (2002-2004)
Poikaikäluokkien hieman erilaiset ikäluokat johtuvat nuorempien ikäluokkien pysymisestä yhdessä sarjaluokkien yli. 

AIKUISTEN HARRASTE

Miehet Lempo 3
Miehet Lempo 4
Naiset Lempo LPS
Naiset Lempo KKP
Aikuisten joukkueet pelaavat Tampereen Kuntosarjaa.

Huom! Kaikilla joukkueilla ei ole vielä valmentajia ja muita toimihenkilöitä tulevalle kaudella. Ilman heitä joukkueen toiminta ei voi käynnistyä. Voit myös itse alkaa esimerkiksi valmentajaksi tai joukkueenjohtajaksi ja auttaa ikäluokan toimintaa alkuun.

Tässä muutamia huomioitavia asioita:

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

Joukkueiden yhteystiedot täällä

Lentopallo lajina

Lentopallo on yksi maailman ja Suomen suosituimmista joukkuepeleistä. Laji sopii hyvin lapsille kuten myös vanhemmille, lajissa on esimerkiksi SM-kisat yli 80-vuotiaille. Lajissa ei ole kontaktia vastapuolen joukkueen kanssa, joten laji on myös sitä kautta turvallinen. Lentopallo on sosiaalinen laji, jossa oppii lajitataitojen lisäksi yhteistyötaitoja.

Tutustu lentopalloon ja sen sääntöihin

Tervetuloa harrastamaan Lempo-Volleyhyn!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.