F-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN F-POIKIEN KOTISIVUILLE

F-ikäisiä ovat 2012-2013-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

F-poikien kausi käynnistynyt - sarjapelit alkavat marraskuussa

11.9.2020

Lempo-Volleyn F-pojissa on jälleen koossa laaja ja innokas joukkue! Muutamia uusia pelaajia on tullut ja viime vuoden pelaajista iso osa jatkaa. Usea pelaaja on jo usean kauden lentiskonkari.

F-pojat ovat aloittaneet harjoittelun. Uusia pelaajia mahtuu vielä mukaan. Ota yhteys joko valmentaja Virpiin tai joukkueenjohtaja Joanninaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.

F-pojat pelaavat Lounais-Suomen F-ikäisten sarjoja useammalla joukkueella. Sarjapelit alkavat marraskuussa ja turnauksia on kauden aikana viisi sekä lisäksi kauden huipentava lopputurnaus keväällä Lempäälän Ideaparkissa.

Lisää F-junioreiden kaudesta Lounais-Suomen lentopallojaoston sivuilla.

Tällaista on harrastaa lentistä Lempon F-pojissa

20.8.2020

Lempo-Volleyn F-poikiin mahtuu uusia pelaajia kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon F-junioreiden toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. F-poikien sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

F-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on F-pojissa useampi pelijoukkue, joka pelaa Lounais-Suomen sarjoja. Viime kauden joukkueesta iso osa jatkaa vielä F-ikäisissä ja uusia harrastajia mahtuu mukaan.

F-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti F-pojissa pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Virpi Ollila, päävalmentaja
040 7216553
virpi.ollila(a)gmail.com

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot