F-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN F-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

F-ikäisiä ovat 2012-2013-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Tilannepäivitys F-tyttöjen osalta

1.9.2020

Syyskuun alkuun mennessä F-tyttöjen ikäluokalle ei ole löydetty vastuuvalmentajaa.

Ilman valmentajaa ikäluokan toiminta ei voi käynnistyä.

Jos joukkueessa toimiminen kiinnostaa, ota yhteyttä Lempo-Volleyn puheenjohtajaan Harri Montoseen.

Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi 


F-tytöille etsitään valmentajaa kaudelle 2020-2021 - uusia pelaajia mahtuu mukaan

8.8.2020

Lempo-Volley etsii vielä tulevalle lentopallokaudelle 2020-2021 vastuuvalmentajia F-tyttöjen ikäluokalle. Tällä hetkellä joukkueelta puuttuu vastuuvalmentaja, eikä joukkueen toiminta voi käynnistyä ilman valmentajaa.

F-tyttöihin mahtuvat ikäluokat 2012 ja 2013. Ikäluokissa on ollut toimintaa kaudella 2019-2020 ja viime kaudelta pelaajia on mukana, mutta valmentaja siirtyi ylempiin ikäluokkiin tälle kaudelle, sen vuoksi näille joukkueille kaivataan uusia toimihenkilöitä.

Myös muina toimihenkilöinä, kuten joukkueenjohtajana, apuvalmentajana ja rahastonhoitajana voi liittyä joukkueen toimintaan.

F-tyttöihin mahtuu myös uusia pelaajia mukaan. Toiminnan on tarkoitus käynnistyä elokuun lopupuolella/syyskuun alussa.

Lentopallokokemuksesta on hyötyä, mutta sitä ei valmentajana toimimiseen näissä ikäluokissa edellytetä. Kokematon valmentaja saa apua ja koulutusta seuran puolesta.

Jos toimiminen F-tytöissä kiinnostaa, ota yhteyttä Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montoseen.

Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi 


Tällaista on harrastaa lentistä Lempon F-tytöissä

1.8.2020

Lempo-Volleyn F-tyttöihin mahtuu uusia pelaajia ja taustatoimijoita kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon F-junioreiden toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. F-poikien sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

F-tytöt kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleyn on tarkoitus saada F-tyttöjen joukkue. Viime kauden F-tytöistä muutama pelaaja ja taustajoukot siirtyivät E-junioreihin. F-ikäisissä olisi innokkaita pelaajia, tällä hetkellä joukkue etsii innokkaita taustajoukkoja vanhemmista toiminnan jatkumiseksi. Joukkue tarvitsee toimiakseen valmentajan, joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan.

F-tytöissä pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Harri Montonen
Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot