F-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN F-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

F-ikäisiä ovat 2011- ja 2012-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

To 17-18 Moisio
Su 10-11.30 Moisio

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Uudet pelaajat ilmoittautuvat joukkueen valmentajalle/joukkueenjohtajalle, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake.

JATKAVILLE PELAAJILLE

Jos jatkat lentopallon harrastamista, muista täyttää ennen kauden alkua jäsenilmoittautumislomake. Se pitää täyttää kaikkien pelaajien ja joukkueen staffin, jotta jäsentiedot saadaan asianmukaisesti kerättyä.

UUTISIA

F-tyttöjen pelijoukkueet Tiikeri-sarjassa ovat Pinkit ja Siniset

17.10.2019

Lempo-Volleyn F-tytöt pelaavat F-junioreiden Lounais-Suomen alueen sekasarjaa kahdella joukkueella. Joukkueiden pelinimet ovat Pinkki ja Sininen.

Kaikkiaan Lempo-Volleylla on F-junnujen sekasarjassa peräti kuusijoukkueita, kun F-pojat ovat mukana neljällä joukkueella. F-juniorit pelaavat sekasarjaa, jossa joukkueissa voi olla tyttöjä ja poikia.

F-junnujen ensimmäisä turnauksia ei ole vielä julkistettu.

F-junnujen Tiikeri-sarjan tulospalvelusivu

Kaikkiaan F-junnujen Tiikeri-sarjassa on mukana 43 joukkuetta!

Lempo Sinisten Lentopalloliiton Tulospalvelusivu

Lempo Pinkkien Lentopalloliiton Tulospalvelusivu

Harjoitusturnaus iloisella ilmeellä!

6.10.2019

F-junioreilla oli yhteinen harjoitusturnaus Kuljussa sunnuntaina 6. lokakuuta, jossa olivat mukana sekä Lempon F-pojat että F-tytöt. 

Turnauksessa nähtiin paljon iloisia onnistumisia ja oivalluksen hetiä, opeteltiin lentopallon pelaamisen saloja ja uudet pelaajat saivat ekat pelinsä ja vanhat konkarit jatkoivat viime vuodesta kovalla energialla.

Kuten kuvasta näkyy, hymy oli herkässä pelien päätyttä!

F-junnuilla su 6.10. harjoitusturnaus Kuljussa

2.10.2019

Sunnuntaina  6.10. on F-junnuilla kauden ensimmäinen turnaus Kuljussa. Kyseessä F-poikien järjestämä harjoitusturnaus, jossa mukana myös Lempon F-tytöt.

F-pojat ja F-tytöt pelaavat kaudella sekasarjaa: Lempolla mukana yhteensä kuusi joukkuetta

2.10.2019

Lempo-Volleyn F-juniorit pelaavat tulevalla kaudella Lounais-Suomen sekasarjaa. Lempon F-pojat ja F-tytöt pelaavat samassa sarjassa. Yhteensä Lempolla on mukana peräti kuusi joukkuetta! F-pojilla joukkueita on neljä, F-tytöillä kaksi.

F-tyttöjen kausi alkaa pian - aloita uusi harrastus!

10.8.2019

Lempo-Volleyn F-tyttöjen joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! Joukkue etsii myös innokkaita vanhempia joukkueen taustalle.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset F-tyttöjen yhteyshenkilö Jukka Kohtamäki

Jukka Kohtamäki
kohtamaki.jukka(a)gmail.com
Puh. 040 5362767

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!